Root unroot yapma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Android_IOS

Üye
sd kartla alakalı ola bilirmi

Android_IOS

Üye
easy rooting toolkitbununla zaten ilk sayfada var sizin verdiyiniz linkle

CiaCelebrity

Üye
    Konu Sahibi
ne zaman yaptın

Android_IOS

Üye
1 ay ola bilirv17 ile yapmışdım belkide v18 ile yapmalıydımRootdan sonra play store de durdu yazıyor.Hatta açılmıyor bile.Teli yeniden başlatanda çok geç açılıyor.Root la alakası varmı yokmu bilmiyorum.Root yapmadan önce böyle diğildi.

Invoke

Invoke

Üye
1 ay ola bilirv17 ile yapmışdım belkide v18 ile yapmalıydım

Farketmez v17 işe yaradıysa yaramıştır. Bunu ilk defa duydum, root yapınca pc comp, hata vermezdi önceden... Yapman gereken şey: stock romu internetten bulup flashtool ile flashlamak.

CiaCelebrity

Üye
    Konu Sahibi
Rootla z1 donuyorsa hata alıyorsa o zaman root yapmıycam bende xperia l. Xperia l de daha kötü olur.

Android_IOS

Üye
Unroot yapmanın başka yolu varmı? Varsa link atarmısınız.

CiaCelebrity

Üye
    Konu Sahibi
Belkide z1 root yapmanın yolu başkadır.

Invoke

Invoke

Üye
LoL.

1. O konuda Z1 ile ilgili bir şey yazmamışım.
2. Root ile cihaz donmaz kasmaz, alakası yoktur, root sadece yetkidir.
3. O yöntemle binlerce insan root yapıyor, xda'deki konulara bakın. =P
4. Xperia Z1 ile ilgili şu konuya bakabilirsiniz.

Android_IOS

Üye
Forumda zaten bir root yöntemi var.Google de aradım hep zaten bu yöntem geliyor.Bu sorunlarda 2-3 hafta başlamışdır.Cep telefonunda da güncellemeni yapmışdım 99 % de kalıyor 1-2 dakika sonra data strotage ##012 super unsu hatası veriyor. pc comp da da hata veriyor ama hatanın ne olduğunu yazmıyor. Yani data strotage ##012 super unsu bunu yazmıyor.

CiaCelebrity

Üye
    Konu Sahibi
google de arama yap işde data strotage ##012 super unsu

Android_IOS

Üye
Yaptım zaten hiç bir şey gelmiyor.Ramla ilgili ola bilirmi?

Invoke

Invoke

Üye
Ramle ne ilgisi olacak =P Hatanın ekran görüntüsü koyar mısın buraya

Android_IOS

Üye

Android_IOS

Üye
kapanıp açılarken böyle oluyor çok enteresan hiç böyle arayüz olmadı ama rootdan sonra böyle oldu arkadaşımdada z1 di ondada böyle oda root dan sonra oldu

Invoke

Invoke

Üye
Sen neyin peşindesin la?
Daha nasıl bir yardım istiyorsun, istersen eve gelip telefonu yapayım? Supersu'nun prosu ile ilgili olsaydı sorun koyardım. Z1 arayüzünü biliyorum tabiki. CM arayüzünü koymuşsun error diye... Senden ekran görüntüsü istedim uyduruk bir şey gönderdin, Z1'in olduğuna dahi inanmıyorum açıkcası. Strotage diye kelime yok bir kere, bari data storage yazsaydın, strotage diyor... Sabahtan beri saçma sapan bir şey sorup, güya yardım istiyorsun. Umarım eğlenmişsindir... =P

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...