Uygulama Root tamam; silinecek programlar?

Sponsorlu Bağlantılar

kcr

Üye
    Konu Sahibi
Root tamam; silinecek programlar?
S3 Mini Root işlemi başarıyla gerçekleşti. Şimdi gereksiz sayılabilecek uygulama/işlemleri kapatmak/kaldırmak istiyorum. Kapatılması/kaldırılması sistemde hatalara yol açmayacak, sistemi kilitlemeyecek uygulama/işlemler hangileridir? Boşu boşuna çalışıp durmasınlar...

mcnpl4

mcnpl4

Üye
root uninstaller kullan ama silme dondur sadece bi hata yaparsan isin zorlasmasin. samsungun market ve diger hesaplarindan baslayabilirsin. onlar disinda cok da bisey yok

kcr

Üye
    Konu Sahibi
root uninstaller kullan ama silme dondur sadece bi hata yaparsan isin zorlasmasin. samsungun market ve diger hesaplarindan baslayabilirsin. onlar disinda cok da bisey yok

Esasında çoğunun arka planda hazır beklemesine gerek yok diye biliyorum. İstenildiği zaman çalıştırılabiliyorlar zaten. Bir de şöyle sorayım; kesinlikle silinmemesi gerekenler hangileri?

mcnpl4

mcnpl4

Üye
tw arayuzunu silersen bastan rom kurarsin. takvim sms ve rehber temel seyler marketten kurarim diyip bunlari silme kurdugun uygulama da ise yaramaz bunlari silersen. saf androidde olamayan uygulamalari hep sil. arka planda calisan yazilim guncelleme var onu ayarlar tum uygulamalardan dondur. arka planda calisan baska da bisey yok silinebilcek turde. daha az uygulama calissin dersen ozel rom kullanabilirsin

- - - Eklendi - - -

calisan uygulamalari ekran goruntusu alip paylasabilirsen daha iyi olur ben orjinal kullanmiyorum bayadir. o yuzden unuttum hep

bargnes

bargnes

Üye
Arkadaslar bende ace2 rootladim yanliz bu rom toolbox programinin pro satin altim cok harika ama bu batarya vifi gorsellerini degistirmeye izin veriyor ama nasil yapiliyor ysrdimci olursaniz sevinirim.dovlaand yapiyorum ama degistiremiyorum

Takipçi Satın Al

Üst Alt