[ROOT] Samsung Galaxy S III Nasıl Rootlanır, ROM, Kernel, Recovery Nasıl Yüklenir?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kraldost

kraldost

Üye
    Konu Sahibi
[ROOT] Samsung Galaxy S III Nasıl Rootlanır, ROM, Kernel, Recovery Nasıl Yüklenir?
Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S III'ü çok daha özgür kullanabilmek, Custom ROM, Kernel, Custom Recovery ve çeşitli modlar yüklemek için gerekli tüm bilgileri sizlere bu konu üzerinden paylaşacağız.

UYARI: Cihazınızı Rootlayarak tam yetki kazanmanız ve resmi olmayan yazılımları yüklemeniz halinde garantiniz iptal olmaktadır. Geri dönüşü her zaman mümkün olmayabiliriz. Bunu bildiğinizi ve tüm sorumluluğu üstlendiğinizi varsayıyoruz.

Root erişimi sağlamak için telefonunuza Samsung'un teknik servislerinde de kullanılmakta olan Odin programıyla bir takım dosyalar yüklemeniz gerekiyor. Bu işlemleri bilgisayar üzerinden gerçekleştirileceğinden USB sürücülerini kurmalısınız.Gerekli hazırlıkları yaptıktan sonra aşağıdan telefonunuzda yüklü yazılımın Yapı numarasına uygun Kernel'i indirin. Cihazınızdaki yazılımdan daha eski olan Kernel'i yükleyebilirsiniz, daha yeni Kernel'i ancak güncel yazılım yükleyerek kurabilirsiniz.Aşağıdan indirdiğiniz korumasız hale getirilen Kernel'i aşağıdaki işlemlerle cihazınıza kurun;1. Odin programını indirin ve çıkartın.2. İndirdiğiniz Kernel dosyasını arşivden çıkartın ve .tar uzantılı dosyayı ilk adımdaki Odin'in bulunduğu dizine kopyalayın.3. Telefonunuzu kapatın. Ses Kısma + Home + Güç butonlarına basılı tutarak açın, Download Moduna giriş yapın ve USB kablo ile bilgisayara bağlayın.4. Birinci adımda çıkarttığınız Odin programını çalıştırın. Eğer sol üst köşesinde sarı renkli bir kutu belirdiyse devam edin.Eğer Odin programının solunda sarı renkli bir kutu yer almıyorsa USB sürücüleri tekrar yüklemeyi deneyin ve mutlaka Kies programını kapalı tutun.5. Çıkardığınız .tar uzantılı Kernel dosyasını Odin üzerinde PDA bölümüne yerleştirin.6. Start butonuna basarak yüklemeyi başlatın.7. Birkaç dakika içerisinde cihazınız Rootlu hale gelmiş olacaktır.
 

Ekli dosyalar

  • Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Teşekkürler güzel anlatım olmus
Ekran Görüntüsü eklersen güzel olur
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt