Uygulama Root Nedir Yardım ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Xexyz

Üye
    Konu Sahibi
Root Nedir Yardım ?
Merhaba Arkadaslar Ben Forumda Arastırdım Root Bilgileri Hep Karısık Verilmiş.
Root Hakkında Bilgi Sahibi Olan Arkadaslar Bir Baslık Altında Bilgilerini Toplasalar Androidi Yeni Almıs Arkadaslara Yardımcı Olmus Olurlar.

Gelelim Sorumuza;

Root Nedir,Ne İşe Yarar,Yararları Ve Zararları Nelerdir ?

Samsung Note 2 Kullanıcısıyım Root Atmalımıyım?

Tesekkurler...

stoch94

Üye
Root windows taki adminstrator yetkisi gibidir sistem dosyalarina erisim saglar yararlari mesela titanium backup gibi programlarla sistemi tamamen yedekleyebilir,islemci hizini artirabilir,dns ayarlarini degistirebilirsiniz.Zararlari ise tel garanti disina cikar,yanlislikla teli brick edebilirsiniz.Eger teli yeni aldiysaniz simdilik gerek yok bence.Umarim yardimci olmusumdur.

Xexyz

Üye
    Konu Sahibi
Tesekkurler Yardımcı Oldunuz Fakat UnRoot Yapınca Garanti kapsamına giriyor Diye Duydum ?

erdi_s

erdi_s

Üye
Tesekkurler Yardımcı Oldunuz Fakat UnRoot Yapınca Garanti kapsamına giriyor Diye Duydum ?

Evet kardesim unroot garanti kapsamina girmeni saglar. Root islemini dikkatli ve islemleri duzgun bi sekilde yaptiktan sonra brick olmasi imkansiz

Xexyz

Üye
    Konu Sahibi
Rom Nedir ?

Türe

Türe

Üye
Ben de Galaxxy S3 kulkaniyorum . Bence hic elleme. Ben su an orj. Kullaniyorum gayet memnunum . S2 de hergun yazilim atardim cihazin perti cikti

Türe

Türe

Üye
Ne demek :)

ditty

Üye
Ben S3 Kernel le Rootladım. Şuan Root u geriye kaldırmak istiyorum bana yardımcı olabilirmisiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt