hizan Üye iOSait' Alıntı: AB yasasi filan sokmez root garantiyi bozuyoe Genişletmek için tıkla ... de get yalan söyleme türkiyede artık root garantiyi hiç bir şekilde bozmuyor. bilmeden iş olsun diye burada yorum yapmayın.
iOSait' Alıntı: AB yasasi filan sokmez root garantiyi bozuyoe Genişletmek için tıkla ... de get yalan söyleme türkiyede artık root garantiyi hiç bir şekilde bozmuyor. bilmeden iş olsun diye burada yorum yapmayın.
iOSait Üye hizan' Alıntı: de get yaşlan söyleme türkiyede artık root garantiyi hiç bir şekilde bozmuyor. bilmeden iş olsun diye burada yorum yapmayın. Genişletmek için tıkla ... Buna siz karar veremezsiniz firmalarin resmi bir aciklama yapmadigi surece hala garantiyi bozuyor
hizan' Alıntı: de get yaşlan söyleme türkiyede artık root garantiyi hiç bir şekilde bozmuyor. bilmeden iş olsun diye burada yorum yapmayın. Genişletmek için tıkla ... Buna siz karar veremezsiniz firmalarin resmi bir aciklama yapmadigi surece hala garantiyi bozuyor
iOSait Üye hizan' Alıntı: ben karar vermiyorum garanti servisleri diyor. Genişletmek için tıkla ... Elinizde samsungun rootun garantiyi bozmadigina dair resmi bir aciklamasi var mi?
hizan' Alıntı: ben karar vermiyorum garanti servisleri diyor. Genişletmek için tıkla ... Elinizde samsungun rootun garantiyi bozmadigina dair resmi bir aciklamasi var mi?
Sarangni Üye Benim arkadaşlar CM7 yükleyip Başarı gönderdi Garanti kapsamında işlem yaptılar. Servisten servise değişe bilen bir durum.
Benim arkadaşlar CM7 yükleyip Başarı gönderdi Garanti kapsamında işlem yaptılar. Servisten servise değişe bilen bir durum.
iOSait Üye Sarangni' Alıntı: Benim arkadaşlar CM7 yükleyip Başarı gönderdi Garanti kapsamında işlem yaptılar. Servisten servise değişe bilen bir durum. Genişletmek için tıkla ... Servise bagli
Sarangni' Alıntı: Benim arkadaşlar CM7 yükleyip Başarı gönderdi Garanti kapsamında işlem yaptılar. Servisten servise değişe bilen bir durum. Genişletmek için tıkla ... Servise bagli
iOSait Üye hizan' Alıntı: arkadaşlar küçük servislere verirseniz onlar garanti dışı yapabilir. Genişletmek için tıkla ... Samsung mesela oyle yapabilir
hizan' Alıntı: arkadaşlar küçük servislere verirseniz onlar garanti dışı yapabilir. Genişletmek için tıkla ... Samsung mesela oyle yapabilir
iOSait Üye hizan' Alıntı: kvk.genpa.netpa ve başarı gibi servisler garanti dışına çıkartmıyor. Genişletmek için tıkla ... Olabilir
hizan' Alıntı: kvk.genpa.netpa ve başarı gibi servisler garanti dışına çıkartmıyor. Genişletmek için tıkla ... Olabilir