Root nasil kaldirilir??

Sponsorlu Bağlantılar

aliorxan

Üye
    Konu Sahibi
Root nasil kaldirilir??
Samsung s5 rootladim simdi kaldirmak istiyorum nasil yapa bilirim yapma yontemim chainfire auto root simdide geri almak istiyotum yardim

SHS

SHS

Üye
SuperSu yüklenmedi mi, içindeki ayarlarda unroot var

• Beğen
Tepkiler: ghstr
007wolverine

007wolverine

Üye
nasil root attın?

aliorxan

Üye
    Konu Sahibi
Unrat yapdim olmadu

SHS

SHS

Üye
Root Checker ile kontrol et

The Nyks

The Nyks

Üye
Orjinal Yazılıma Dön

aliorxan

Üye
    Konu Sahibi
Ordinal yazilima done istiyorum Amma done bilmiyorum Hardin edin
Ordinal yazilima donmek istiyorum amma bilmiyorum nasil oluyor yardim edin rootu root chain fire auto root la yapdim simdi geri nasil dondure bilirim resmi surume

kaanfb78

kaanfb78

Üye
Ordinal yazilima done istiyorum Amma done bilmiyorum Hardin edin
Ordinal yazilima donmek istiyorum amma bilmiyorum nasil oluyor yardim edin rootu root chain fire auto root la yapdim simdi geri nasil dondure bilirim resmi surume
Eger telefonun rootluysa telefonunda supersu kuruludur.Supersu uygulamasını açıp ayarlara gel ordan da aşağıya indiginde root kaldırmayı görürsün zaten.(ben yeni rootladim telefonu yanlış bilgi vermek istemem bilen arkadaslara da bi danış)

aliorxan

Üye
    Konu Sahibi
Oyle yapdim olmadi yukleniyor oyle kaliyor root kalkmiyo

The Nyks

The Nyks

Üye
Hangi Telefonu Kullanıyorsun ?

aliorxan

Üye
    Konu Sahibi
Kaldirdim abi rom yukledim kalkdi tel s5
Bis sey sorcam basqa bi rom yuklersem bir sey olurmu mesela benim romum da turkce yok baska ulke romu yuklersem nolur

H0lligan

Üye
Root kaldirma konusunda en guzel yontem sudur root browser yukle
System>xbin bu dizindeki su dosyasini kaldir islem tamamdir kendim buldum ve denedim hic bir sorun yok ve en guzel yontem budur super su dakinin kaldirmadigi oluyor bazen
Bu arada custom rom yuklersen yine root gelir ve bazi custom rom larda rootu kaldirincada acilisda tekrar root luyabiliyor. Stock romlarda da bu olmaz ama turkce dilin bazi ulkelerde oldugunu biliyorum tam emin degilim. Turkiye romu kur zaten turkce olmasi lazim.

Takipçi Satın Al

Üst Alt