Uygulama root hakkında küçük bir soru

Sponsorlu Bağlantılar

deneysim

Üye
    Konu Sahibi
root hakkında küçük bir soru
Arkadaşlar. Telefonum 4.0.3 versiyonundayken rotlamıştım. Ve telefonumu 4.1.2 versionuna yükselttim. Şimdi telefonuma cynogen veya bir üst versiyona yükseltecem tekrar rootlamam gerekiyormu. Kısacası yeni versiyon yüklendiğinde eski root hakkı ölürmü. Bide telefonu en temiz şekilde rotlayabileceğim bir program önerirmisiniz. Teşekkürler...saygılar.

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Tekrar root yapmalısın root gider.

• Beğen
Tepkiler: deneysim

deneysim

Üye
    Konu Sahibi
Cevap icinn cok tesekkürler. Hocam birşey daha sormak istiyorum. Bir çok siteye baktım artı bizim sitede dahil. Sorum şu. Uretici firmaların cikarmış oldukları android sürüm yükseltmeyi ya telefondan (güncellemeleri kontrol et) yada pc den (ki şu anda telefonumu 4.0 sürümünden 4.1.2 sürüme lg pc suite indirip usb ile pc ye bağlanarak....) peki bunun daha üst resmi olmayan versionları usb ile telefonu pc ye baglayarak yüklemek mümkünmü. Cwm ile factory reset yapıp install zip file falan değil. Dosyaları pc ye atıp telefonu usb ile bağlayıp yazılım atmak. Yani bir nevi pc den usb ile telefona yazım atma veya vetdion yükseltme. Thanks advanced...

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Cevap icinn cok tesekkürler. Hocam birşey daha sormak istiyorum. Bir çok siteye baktım artı bizim sitede dahil. Sorum şu. Uretici firmaların cikarmış oldukları android sürüm yükseltmeyi ya telefondan (güncellemeleri kontrol et) yada pc den (ki şu anda telefonumu 4.0 sürümünden 4.1.2 sürüme lg pc suite indirip usb ile pc ye bağlanarak....) peki bunun daha üst resmi olmayan versionları usb ile telefonu pc ye baglayarak yüklemek mümkünmü. Cwm ile factory reset yapıp install zip file falan değil. Dosyaları pc ye atıp telefonu usb ile bağlayıp yazılım atmak. Yani bir nevi pc den usb ile telefona yazım atma veya vetdion yükseltme. Thanks advanced...

Dostum custom romlar mevcut yazılımın üstüne yükleniyor bildiğim kadarıyla o yüzden recovery menüden yükleniyor sanırım.
Pc ile yüklenen hiç görmedim :)

• Beğen
Tepkiler: deneysim
Takipçi Satın Al

Üst Alt