UpOneTR
Üye
smart launchermi
Root garanti bozar ama servise verirken unroot yapman lazım yani root'u kaldırman lazım. Yapılış şekli aynı ama dosyaları farklı sadece. Root yapmak çok ama çok basit bir şey, 10 saniyede tamamdır. Root'un normalde ram performansıyla alakası yok ama telefonuma root yaptıktan sonra ram nedense biraz daha hafif çalışıyor, nedenini çözemedim
smart launcher yukledım playstorede yuklendıyazıyor telefonda bıse yok
mobildeyim
ben holo lancher kullanıyorum
benim android surumu 2.3.4 olduğu için
gogle playa lancher yaz çkar dene onları sonra plus pro apklarını kullanrsn
smart launcher yukledım playstorede yuklendıyazıyor telefonda bıse yok
uygulama cıkmadıkı tıklıyım
uygulamaya tikladın mi
uygulama cıkmadıkı tıklıyım
pc den yüklüyom
googlede yuklendi yazisinin altinda aç yok mu
pc den yüklüyom
la ne fakiri ne diyon bizde biliyoz yüklemeyi ama bu sıkıntı cıkarttı tamam kapat su launchermıdır nedır bu olayı
allah kurtarsın
esü minisi olan yok muuuuu
şu fakire bi yardım edin
la ne fakiri ne diyon bizde biliyoz yüklemeyi ama bu sıkıntı cıkarttı tamam kapat su launchermıdır nedır bu olayı
anlamadım kusura bakma neyse ben yatcam uykum geldı herkeze ıyı geceler
kardeşim pardon o anlamda demedim
konuya ilgi çekeyim dedim
anlamadım kusura bakma neyse ben yatcam uykum geldı herkeze ıyı geceler
- - - Eklendi - - -
uykum geldıya anlamamısımdır
kardes diyorki bak oyunu acıyom tam yükleniyor yerı gelıyor gameloft yazıdan sonra ondan sonra verify license diyor oyun kapanıyor
sistem uygulamaları hangisiRoot yaptıktan sonra geri alırsan yani unroot yaparsan. Tabi ki bu arada sistem uygulamalarını silmemen gerekir
hiç bişey anlamadım
bi oyun recoveryle alakası ne olabilir ki
@kaan1026
Rootsuz uygulamaları sdye kuramazsın. Rootla ram artmaz ama daha iyi kontrol edebilirsin.
Root garantiyi bozar diyeni de var bozmaz diyeni de var.
Asphalt7yi açması gereken bir cihaz S3mini, ben adreno 205li Xperia Rayde oynadım, beğenmeyip silmiştim. Lisans kontrolü yapılır korsan da olsa, ve lisans original olmayınca seni başta oyundan atıyor. Demek ki iyi c-rackliyememişler. Oyunu nereden indirdin? Apkmania veya muzhiwan gibi yerlerden indir, sorunsuz oynarsın. Yalnız muzhiwan telefona kuracağın bir program internetten indiremiyorsun direk, root istiyordur büyük ihtimalle. Tam emin değilim istiyor mu istemiyor mu, ben kurduğum da zaten tel rootluydu ama büyük ihtimal istiyordur. Bu arada root bu gibi işlere yarar işte bazı programlara izin vermen için, mesela başka bir örnek: Titanium Backup.
Ya da en üst seviye izindir kısaca. Sistem dosyalarında değişiklik yapabilirsin, işte açılış ekranını değiştirebilirsin yazıtipini vs ya da telefona gömülü ama sevmediğin kullanmadığın uygulamaları silebilirsin. Ya da bir uygulamayı telefona gömebilirsin gibi...
- - - Eklendi - - -
Bu arada launcherda fazladan ram yiyecektir, kullanma bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?