Root garanti bozarmı!

Sebebi basit telefon rahat. Arkasını onünü kollamıyor. Rahat çalışıyor cihaz

Konu Sahibi

mobildeyim
ben holo lancher kullanıyorum

benim android surumu 2.3.4 olduğu için

gogle playa lancher yaz çkar dene onları sonra plus pro apklarını kullanrsn
smart launcher yukledım playstorede yuklendıyazıyor telefonda bıse yok

Rootlu şekilde bozar. Ama orjinal yazılım ile rootu yok edersin.

kardes diyorki bak oyunu acıyom tam yükleniyor yerı gelıyor gameloft yazıdan sonra ondan sonra verify license diyor oyun kapanıyor

Lisans kontrolü Google Play üzerinden lisansı kontrol ediyor. Lucky Patcher ile patchlemek veya modified Google Play Store kurmak zorundasın.

Ben garantiye rootlu olarak yolladım ekran sorunu vardı hiç bişey olmadı ekran değişimi yaparken adam gibi yapıştırmamışlar tekrar göndermiştim onuda bişey yok diyerek geri yolladı çakallar

esokmen

Üye
Root yaptıktan sonra geri alırsan yani unroot yaparsan. Tabi ki bu arada sistem uygulamalarını silmemen gerekir

Invoke

Üye
@kaan1026
Rootsuz uygulamaları sdye kuramazsın. Rootla ram artmaz ama daha iyi kontrol edebilirsin.
Root garantiyi bozar diyeni de var bozmaz diyeni de var.
Asphalt7yi açması gereken bir cihaz S3mini, ben adreno 205li Xperia Rayde oynadım, beğenmeyip silmiştim. Lisans kontrolü yapılır korsan da olsa, ve lisans original olmayınca seni başta oyundan atıyor. Demek ki iyi c-rackliyememişler. Oyunu nereden indirdin? Apkmania veya muzhiwan gibi yerlerden indir, sorunsuz oynarsın. Yalnız muzhiwan telefona kuracağın bir program internetten indiremiyorsun direk, root istiyordur büyük ihtimalle. Tam emin değilim istiyor mu istemiyor mu, ben kurduğum da zaten tel rootluydu ama büyük ihtimal istiyordur. Bu arada root bu gibi işlere yarar işte bazı programlara izin vermen için, mesela başka bir örnek: Titanium Backup.
Ya da en üst seviye izindir kısaca. Sistem dosyalarında değişiklik yapabilirsin, işte açılış ekranını değiştirebilirsin yazıtipini vs ya da telefona gömülü ama sevmediğin kullanmadığın uygulamaları silebilirsin. Ya da bir uygulamayı telefona gömebilirsin gibi...

- - - Eklendi - - -

Bu arada launcherda fazladan ram yiyecektir, kullanma bence.

hiç bişey anlamadım
bi oyun recoveryle alakası ne olabilir ki

Kardes tam anlatamamis. Bildigin gibi cihazin root yapildiginda garantisinin bozulmasinin nedeni recovery degisip.cwm yuklemesi. Benim arkadasa verdigim link 1clickroot. Yani recovery degisip cihazin orjinal dosyalarini degistirmiyor. Sadece superuser kurup root hakki veriyor. Yani rom falan yukleyemez. Ben bununla root attim telefonuma ve kvk ya gonderdim. Ustune rootludur diye yazdim. Garantisi bozulmadi. Cihazin sorununu duzeltip verdiler ve hala garantisi devam ediyor. Bu yontemle garanti bozulmadigi icin bircok kullanici tercih ediyor.

- - - Eklendi - - -

Arkadas yanlis anladi. Bana dediki bos ram miktari degisiyor. Bazen 300 bazen 200 falan dedi. Bende dedimki root yapip arkaplandaki uygulamalari kontrol edip bos ram i artirabilirsin. Ama arkadas ram in tamamini anlamis

Konu Sahibi
anlamamıs olabılırm