UpOneTR
Üye
ve bide oyunları telefon hafızasına girdim androide bastım orda sadece data vardı ben obb diye bi dosya açtım oraya attım oyle yapın dıyordu yok du diye obb açıp ona attım dataya hic bulasmadım data da playstoredekiler var
telefonumdaki oyunlar subway surfers temple run 2 minions rush satranç konuşan kedi 2 hillclimb virtua tennis cut the rope shazam opera mini line whatsapp we chat skype okey jetpackjoyride faebook doodle jump angry birds apk installer jumpingfinn turbo candy crush saga fruit ninja minecraft sözlük pişti ve nomobile security
ne biliyim yükldim iste hangilerini siliyim
hepsini kullanıyon mu
apk installer bi işe yarıyo mu?
ne biliyim yükldim iste hangilerini siliyim
naptın sen
cevap veriyorum
watsap ve faysbuk hariç hepsi
(candy crush kalabilir oynuyosan)
naptın sen
yes
teli yeni mi aldın
kardes diyorki bak oyunu acıyom tam yükleniyor yerı gelıyor gameloft yazıdan sonra ondan sonra verify license diyor oyun kapanıyor
arkadas dyorki internttekilere bakl hep onlar recoverysini bozar cmw yazar benim sana verdigim sadece roit bu bozmaz ben telimi kvk ya gonderdım sıkıntı yok dedı bozmuyor dedı boyle dımı
ram arttırıyormus
hiç bişey anlamadım
bi oyun recoveryle alakası ne olabilir ki
ram arttırıyormus
o kadar mesaj attık bilen biriside çıkmadı
kardes bursuru uygulama sıldım uyglmr a basıyorum 5-6 tane oyun var gerisi bos sonra dier sayfaya geçiyor onları nasıl sıralıycam (ana ekran degıl menu yanı uygulamalara basınca)
one link verirmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?