Root garanti bozarmı!

UpOneTR

Üye

burdaki sorun ne normal bişey işte

Konu Sahibi
telefonumdaki oyunlar subway surfers temple run 2 minions rush satranç konuşan kedi 2 hillclimb virtua tennis cut the rope shazam opera mini line whatsapp we chat skype okey jetpackjoyride faebook doodle jump angry birds apk installer jumpingfinn turbo candy crush saga fruit ninja minecraft sözlük pişti ve nomobile security

- - - Eklendi - - -

piştiyi yanlıs yazdım

UpOneTR

Üye

hepsini kullanıyon mu
apk installer bi işe yarıyo mu?

Konu Sahibi
kardes diyorki bak oyunu acıyom tam yükleniyor yerı gelıyor gameloft yazıdan sonra ondan sonra verify license diyor oyun kapanıyor

UpOneTR

Üye
kardes diyorki bak oyunu acıyom tam yükleniyor yerı gelıyor gameloft yazıdan sonra ondan sonra verify license diyor oyun kapanıyor

güncel sürüm olmayabilir hiç asfalt yuklemedim baska apklar datalar dene

Konu Sahibi
arkadas dyorki internttekilere bakl hep onlar recoverysini bozar cmw yazar benim sana verdigim sadece roit bu bozmaz ben telimi kvk ya gonderdım sıkıntı yok dedı bozmuyor dedı boyle dımı

UpOneTR

Üye
arkadas dyorki internttekilere bakl hep onlar recoverysini bozar cmw yazar benim sana verdigim sadece roit bu bozmaz ben telimi kvk ya gonderdım sıkıntı yok dedı bozmuyor dedı boyle dımı

hiç bişey anlamadım
bi oyun recoveryle alakası ne olabilir ki

Konu Sahibi

o kadar mesaj attık bilen biriside çıkmadı
kardes bursuru uygulama sıldım uyglmr a basıyorum 5-6 tane oyun var gerisi bos sonra dier sayfaya geçiyor onları nasıl sıralıycam (ana ekran degıl menu yanı uygulamalara basınca)