theeternal
Üye
-
Konu Sahibi
-
nasıl yani ve bu riskli biseymı yanı bı yanlısta bozulabılırmı yoksa oyun yükleme gibi falanmıunroot yaparsan geri bozmaz
nasıl yani ve bu riskli biseymı yanı bı yanlısta bozulabılırmı yoksa oyun yükleme gibi falanmı
ya ram cok fazla yiyor tel 1gb ram var 150-350 arası deısıyor bazen 400 ve birazdaha üstü oluyor
çok basit bişey
ne için rootluyacaksın ona bağlı?
ya ram cok fazla yiyor tel 1gb ram var 150-350 arası deısıyor bazen 400 ve birazdaha üstü oluyor
- - - Eklendi - - -
ve asphalt 7gibi oyunlar açmıyor orjinalmi diye kontrol edıyor anladıgım kadarıyla ona bener bı yazı cıkıyor kapanıyor
samsung galaxy s3 mini
rootlu olunca ram veya uygulama ile alakalı değilki
mesela bazı uygulamalar var bilgisayardaki gibi yonetici izni istiyo root da onun gibi bazı uygulamalara izin sağlıyo
telefonun marka modeli ne
rom atmam ama rootsuz oyunların yarısını hafıza kartına kurmamızın bır sansı yokmuS3miniye arada bi format atman gerek bence biraz oyun oynadıktan sonra ramlar hep harcanıyo ve geriye bişey kalmıyodu
o telefon hakkında pek bilgim yok
belki rom ile düzeltebilirsin
ilgili arkadaşlar bilgilendirir seni
rom atmam ama rootsuz oyunların yarısını hafıza kartına kurmamızın bır sansı yokmu
Bilmiyom forumdan indirdim batman kurdun the dark knight yani asphalt7 kurdum sonra bitanedaha kurmustum hatırlamıyom bunlara bakıyor tel anlıyor netten ındırdık açmıyor play storeden indirmemiz lazım ondada hem paralı hemde tam bılmıyom nasıl oluyor
telefon belleği yeterli değilmi neden hafıza kartına kurcan ki
ayrıca root isteyen oyun var mı ya?
Arkadaslar root atcaktım garanti bozar dediler ben oyle bılıyordum forumdan bır arkadas avrupa birliginin yeni kararıyla root garantı bozmaz dedı eskıden bozuyormus artık bozmuyormus bende buna dayanarak root atcaktım bu doğrumu dediki ben gönderdim garantiye üstelik rootlu yazdım dedi aldılar dedi
ROOT GARANTİ BOZARMI ACİL!
Simdiden
Bilmiyom forumdan indirdim batman kurdun the dark knight yani asphalt7 kurdum sonra bitanedaha kurmustum hatırlamıyom bunlara bakıyor tel anlıyor netten ındırdık açmıyor play storeden indirmemiz lazım ondada hem paralı hemde tam bılmıyom nasıl oluyor
yüklediklerimin hepsinin sd kart ve apk vardı baska bise yoktu ve dandik degil
allah allah
senin esüç dandik o zaman benim atrix android 2.3.4 ve desteklenen herşeyi açıyor
Mc4 - Gta vc - gangstar city rio - prince of persia yuklu hepsini internetten apk + data olarak yukledim
sen asfalt yuklediğinde datasıda varmıydı
yüklediklerimin hepsinin sd kart ve apk vardı baska bise yoktu ve dandik degilkontrol ettırdım bırıne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?