Root Explorer v2.19

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Root Explorer v2.19
Telefonunuzun normal dosya yöneticisi ile ulaşamayacağınız sistem klasör ve dosyalarına ulaşmanızı sağlayan harika bir program.

Market Bilgileri

[QR]http://www.mediafire.com/?sbl5584wbdbed95[/QR]

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: servet27027

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Teşekkürler :oke:

mert023

Üye
gerçekden güzel link koymuusn saol

corus54

corus54

Üye
denıyelim eline saglik

place3461

place3461

Üye
çok gıcık bir program dosyaları aşağıya çekmeye çalıştığımda hemen dosyayı açmaya çalışıp hata veriyor ne halta yarıyor bu?

turker10

turker10

Üye
teşekkür

sonmezim

Üye
selamlar ben bu program ile system /application folderından deişik bir adı olan telin orijinal launcherı silmiş bulundum bazı diğer çin programlarını kaldırırken ama galiba acılısın da içine ettim çünkü tel acılıs animasyonunda kalıyor esasında arama falan geldiğinde tele geciş oluyor duvar kağıdı vb görünüyor ama hiç bir uygulama + telin kendi sistemi launch olmuyo yerleşmio tel a6+

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
selamlar ben bu program ile system /application folderından deişik bir adı olan telin orijinal launcherı silmiş bulundum bazı diğer çin programlarını kaldırırken ama galiba acılısın da içine ettim çünkü tel acılıs animasyonunda kalıyor esasında arama falan geldiğinde tele geciş oluyor duvar kağıdı vb görünüyor ama hiç bir uygulama + telin kendi sistemi launch olmuyo yerleşmio tel a6+ zannımca pohu yedik ne dersiniz

Android destek bölümünden yardım isteyiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt