Root edilmemiş telefon kalmasın !! Telefonunuzu kısıtlamalar olmadan kullanın...

Sponsorlu Bağlantılar

bagatur58

Üye
emegine saglik bu root olayi bende olmadi 2.3.5 rom var XWKI8 kernel buna uygun root tar indirdim ama odin ile aynen yapiyorum hic bisey olmuyor
(CF-Root-SGS2_XW_XEU_KI8-v4.3-CWM4)

<ID:0/011> Added!!
<ID:0/011> Odin v.3 engine (ID:11)..
<ID:0/011> File analysis..
<ID:0/011> SetupConnection..
burdan sonra devami yok
öylece kaliyor

Sorun antivirüs programiymis kapattim oldu tesekkürler

mtncelik

Üye
mıd marka tablette olmadı çin malı android1.6 yüklü

mtun

Üye
admin öncelikle teşekkür ederim galaksi s plus romlarrı eklediğin için, fakat bir sorunum daha var telefonu 2.3.6 ya yükselttim fakat rootlayamıyorum bu konuda ne yapabiliriz. One-Click Root,SuperOneClick,z4root programlarını denedim fakat rootlanmıyor.senin önerin nedir? galaksi s plus için.

nevdar_1986

nevdar_1986

Üye
usb ile pcye bağlanamayan (harici usb giriş yeri olup, pcye bağlamak için uygun kablosu ve yazılımı olmayan) android sistemli onyo nanopad (metro avm' de öğrenci tableti olarak geçiyor) nasıl root yapılır?

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
admin öncelikle teşekkür ederim galaksi s plus romlarrı eklediğin için, fakat bir sorunum daha var telefonu 2.3.6 ya yükselttim fakat rootlayamıyorum bu konuda ne yapabiliriz. One-Click Root,SuperOneClick,z4root programlarını denedim fakat rootlanmıyor.senin önerin nedir? galaksi s plus için.

2.3.6 surumlerinde calismiyor malesef..

----------Eklendi @ 19:16:12 ---------- Yazıldı @ 19:15:23 ----------

usb ile pcye bağlanamayan (harici usb giriş yeri olup, pcye bağlamak için uygun kablosu ve yazılımı olmayan) android sistemli onyo nanopad (metro avm' de öğrenci tableti olarak geçiyor) nasıl root yapılır?

Hic bilmedigim bir cihaz hakkinda yorum yapamayacagim.. denemeniz lazim olmazsa olmuyordur heralde..

nevdar_1986

nevdar_1986

Üye
Hic bilmedigim bir cihaz hakkinda yorum yapamayacagim.. denemeniz lazim olmazsa olmuyordur heralde..

cihaz için çift tqaraflı usb erkek kablo sipariş etmiştim, bugün elime geçti. cihazı bağladım ve yine sonuç sıfır. sanki hiçbirşey takmamışım gibi ne cihaz ne de pc tepki vermiyor. e peki ben bu makineyi root edemeyecek miyim? içindeki sürümde market yazılımı yok. orjinal hali buydu :(

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
cihaz için çift tqaraflı usb erkek kablo sipariş etmiştim, bugün elime geçti. cihazı bağladım ve yine sonuç sıfır. sanki hiçbirşey takmamışım gibi ne cihaz ne de pc tepki vermiyor. e peki ben bu makineyi root edemeyecek miyim? içindeki sürümde market yazılımı yok. orjinal hali buydu :(

Marketi kendiniz yüklemeyi deneyin ? forumda mevcut

ozgur_erdogan

Üye
Arkdaşlar sizlerin yardımına ihtiyacım var. kullandıgım telefon samsung infuse 4g 2.3.6 bir türlü root edemedim bana yardımcı olamanızı rica ediyorum

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
sonunda yp-g70 2.3.5 imi rootladım

Puck

Puck

Üye
bir sürü root programı kullanıyorum olmuyor şu xperia neo .

SuperOneClick v2.1.1.0
Checking drivers...
Failed
Killing ADB Server...

OK 2,46s

Starting ADB Server...
* daemon not running. starting it now on port 5037 *
* daemon started successfully *

OK 4,61s

Waiting for device...

OK 0,25s

2.3.4
Getting manufacturer...
Sony Ericsson
OK 0,04s

Getting model...
MT15i
OK 0,02s

Getting version...
wf_v3w
OK 0,03s

Checking if rooted...
False
OK 0,06s

Installing BusyBox (temporary)... - Step #1
3126 KB/s (1062992 bytes in 0.332s)

OK 0,49s

Installing BusyBox (temporary)... - Step #2

OK 0,03s

Rooting device... - Step #1
rm failed for /data/local/tmp/boomsh, No such file or directory
OK 0,03s

Rooting device... - Step #2
rm failed for /data/local/tmp/sh, No such file or directory
OK 0,03s

Rooting device... - Step #3
cannot stat 'C:\Users\hp\Desktop\Exploits\GingerBreak': No such file or directory

OK 0,12s

Rooting device... - Step #4
Unable to chmod /data/local/tmp/GingerBreak: No such file or directory
OK 0,03s

Rooting device... - Step #5

OK 0,02s

Rooting device... - Step #6
./GingerBreak: not found
FAILED

biri yardım etsin allah aşkına root dedikleri kolaydı hani tek tık vesayre 2 gündür uğraşıyorum .

usuklu

Üye
Kardes yazilan tum yorum baktim ama bahsi gecmemis..... Samsung galaxy ace icin verdigin root programi i modeli icin gecerli mi? (s5830i)

malcolm_xxx

Üye
hiç biri işe yaramadı malesef. telefon sony ericsson x10 mini gold. :( yokmu bi yöntemi.

by_imp

by_imp

Üye
vodafone 858 smart rootsuzdur gorenlerin duyanların dikatine
z4root paket ayrıştırma hatasi veriyor telefondan rotliyacak pro yokmu arkadaşlar?

homeros19

Üye
Hafiza karti girişinden istediğin dosyayi atabilirsin neden bilgisayara bağlamak istediğini anlamiş değilim. At progamlari flash belleğe onyo da aç. Basit ucuz bi okadar güzel bir aygit, 1 aydir kullaniyorum yüklemediğim uygulama kalmadi

bursa1616

bursa1616

Üye
Owww moderatörüm naptın ya her telefonu açıklamışın biz ne konu açacağız :oke: Tebrik ederim :alkis:tşk: ederim :)

SHS

SHS

Üye
universal androot un linki ölü

ts.61

ts.61

Üye
üstad z4root uygularsam geri alma nasıl olur

Üst Alt