Root edilmemiş telefon kalmasın !! Telefonunuzu kısıtlamalar olmadan kullanın...

Konu Sahibi
bu yönten htc wildfire s de işe yararmı

senin için nasıl root yapılacağını buldum ama şu an çevirmek için vaktim yok ingilizcen varsa deneyebilirsin.

----------Eklendi @ 23:37:49 ---------- Yazıldı @ 23:19:17 ----------

----------Eklendi @ 23:38:04 ---------- Yazıldı @ 23:37:49 ----------

cevirsen zaten anlardın
burada diyor ki cihaz s-off olmali..
s-off olduktan sonra gerisi basit..
wildfire s (marvel) için s-off yöntemini xda'da xtc clip ile yapılabileceği bilgisi vardı ben de öyle yaptırdım (telefoncuda).. birçok ROM var artik Marvell için.. örnek cyanogenmodun wildfire için olanı marvelda da çalışmakta.. ukalalık yapmak istemem ama bilgiyi eksik verirseniz s-on cihazlarda denemeye kalkan arkadaşlar basarili olamayacaklar belki de cihazlara kalıcı zararlar verecekler..

horengul

Üye
Huawei ıdeos u8150 desteklıyor

KELGER

Üye
kardeş sen htc wildfire s mi kullanıyorsun her telefoncuda bulunurmu o xtc cihazı birde birde rom attıktan sonra türkçe oluyormu ben bulup s-off yaptırırsam yardımcı olabilirmisin.
Birde hafıza kartını telefon hafızası gibi gösterebilirmiyim özellikle onun için rom atmak istiyorum

merhaba xperia ray cihazıma nasıl root yapabilirim burada açıklanan yöntemlerin hangisi ile acaba?. yardımlarınızı bekliyorum konu açtım ama cevap veren olmadı. rica ediyorum

bi cevap verin bi zahmet dünden beri bekliyorum

Tepkiler: Şehriyar
    Konu Sahibi

http://www.mediafire.com/?66ocvejtbs4m9

1 Cihazınızın driverlarının yüklü olduğundan emin olun
2 Usb hata ayıklama ve Sahte konumlara izin ver i işaretleyin
Menü>ayarlar>uygulamalar>gelişim
3 bilinmeyen kaynaklar ı işaretleyin
menü>ayarlar>uygulamalar
4 yapmasanızda olur ekran zaman aşımını 10 dakikaya ayarlayın
5 usb kablosuyla telefonu pc ye bağlayın

çalışan cihazlar:

The phone model can perform successful root:

• Sony Xperia X10 (GB firmware)
  • Sony Xperia Arc (4.0.2.A.0.42)
  • Sony Xperia Arc S
  • Sony Xperia Play [R800i/R800x]
  • Sony Xperia Ray
  • Sony Xperia Neo
  • Sony Xperia Mini
  • Sony Xperia Mini Pro
  • Sony Xperia Pro
  • Sony Xperia Active
  • Live with Sony Walkman (WT19i/WT19a)
  • NTT Docomo ARCO Xperia SO-02c
  • Samsung S2 Galaxy [GT-9100/GT-9100P]
  • Samsung Galaxy S II for T-Mobile (SGH-T989)
  • Samsung Galaxy S II for AT & T (SGH-I777), Skyrocket (SGH-i727)
  • Samsung Galaxy S II LTE Rogers Canada (SGH-I727R), Android version 2.3.5, Baseband version I727RUXKJ7
  • Samsung Galaxy S [i9000B] & [I9000 2.3.3 (PDA I9000BOJV8, Phone I9000XXJVO, CSC I9000GDTMJV7) ​​and German T-Mobile branding]
  • Galaxy Mini Samsung GT-S5570
  • Samsung Galaxy W [i8150]
  • Samsung Galaxy Y
  • Samsung Galaxy Tab [P1000] (2.3.3 firmware), [P1000N]
  • Samsung Galaxy Note [N7000]
  • Samsung YP-G70 Galaxy Player 2.3.5 (GINGERBREAD.XXKPF)
  • Samsung Galaxy Ace (2.3.3, 2.3.4 firmware)
  • Samsung Nexus S [i9023] (2.3.6)
  • Samsung Nexus S 4G 2.3.7
  • Exhibit Samsung (SGH-T759)
  • Exhibit 4G Samsung (SGH-T759) (2.3.3) Build UVKE8
  • Motorola Milestone 3 [ME863 HK]
  • Motorola XT860, XT860 Bell
  • Motorola Defy +
  • Motorola Droid X sys ver 4.5.605 w / gingerbread
  • Motorola Droid X2 (2.3.4) Build 4.5.1A Sys 1.3.380.MB870.Verizon.en.US ver-DTN-150-30
  • Motorola XT883 (China Telecom)
  • Motorola XT862 (Verizon Droid3)
  • Nexus One (2.3.6 stock)
  • LG Revolution

kaynak: xda-developers

cihazın driverlerini nerden indirebilirim. bunlar orjinal rom oluyor değil mi. aradım ancak bulamadım. çok oluyorum değil mi?

Konu Sahibi
rom değil ben sana root işlemini anlattım burası root konusu..

fairtail

Üye
arkadaşlar root yaparsam harici hafıza kartını kendi hafızası gibi kullanabilecekmiyim? malum oyunlar hafıza kartına atıldığında sistem görmüyor kendi hafızası ise yetersiz kalıyor. galaxy W kullanıyorum çokda memmunum ama bu hafıza sorununu nasıl aşarım?

salman75

Üye
arkadaşım lg p500 ümü z4root programıyla rootladım mesela telimde bi sürü gereksiz uygulama fana var onları nasıl kaldırabilirim?bana anlatabilirsen sevinirim.Şimdiden teşekkürler

Bu işlemin geri dönüşü var mı? Ve geri dönüldüğünde tekrar garantiye dahil olur mu?

musti777

Üye
Arkadaşlar bende adroid 2.1 yüklü tablet var telechips 89xx işlemci var bir türlü root yapamadım bilgisi olan bir arkadaş varmı? root yapıp istediğim gibi oynamak istiyorum sistemle.

reaurora

Üye
superoneclick çalışmıyor başka yerden indirdim...one click yaptım sonra birşeyler oldu telefonda.kapanıp açıldı telefon.x-plore ile systeme girdim bir zil sesi silemedim

affinity

Üye
Acil yardıma ihtiyacım var.Galaxy s2'im var.Cihazın ayarlar menüsünden yazılım güncelleme yaptım.Cihaz indirdi install etti.Fakat açtığımda ekranda samsung galxy s2 beryaz yazı öylece bekliyor.rebbot yaptım.pili çıkardım yine defayda etmedi.cihaza ne olmuştur.Siteden neler yükleyip ne neyi nasıl yapmalaıyım.Lütfen iyi bilen biri bana anlatsın.Şimdiden çok teşekkür ederim

xmervex

Üye
ya kardeş birisi bana vodafone 858 smart telefonu hakkında bilgiden ziyade sorunları var mı yok mu layım mı almayayım mı hatsız fiyatı vodafone bayilerinde 360 lira diyor peki bu telefona değiyor mu?
cevap vermek isteyen aşağıdaki mail adresime atsın size zahmet acil lazım. yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim:
xm3power@gmail.com