Root Cleaner v3.4.0 patched

Sponsorlu Bağlantılar

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Root Cleaner v3.4.0 patched

Gereksinimler: Root, Android 2.1+

Sisteminizi temizleyerek peformance artırır Basit ve etkili uygulamadır.

Birinci yöntem; yeniden başlatma gerektirmez ve önbellek, hafıza temizleme gibi olayları yapar. Kısacası hızlı temizleme.

İkinci yöntem; ise telefonunuzu yeniden başlatma gerektirir ve kapsamlı bir temizlik yapar. Kısacası tam temizlik.

Hızlı temizleme :
Hafızayı temizleme (İsteğe bağlı)
Dosya önbelleğini temizleme
Yeniden Başlatma UI (İsteğe bağlı)
SD kart (isteğe bağlı), işe yaramaz klasörleri silme

Tam temizlik (Root Gerektirir) :
Önbellek silme
Dalvik cache silme
Pil kalibrasyon (İsteğe bağlı)
Init.d klasöründen gereksiz dosyaları silme
Tespit izinleri
SD kart (isteğe bağlı), işe yaramaz klasörleri silme

Uygulama yöneticisi (sistem ve sistem dışı uygulamalar)
Kaldırılması
Veri temizleme
Dondurma
Dondurmayı iptal etme

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: seyits ve en-sel

ANIL

ANIL

Admin
Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb

seyits

Üye
Tşk emegine saglık bahadır dostum.ama türkçe olsa Keşke.Çok güzel bir uygulama.En iyisi de,sistemde sd kartda, kullanıp kullanılmadığını isminin anlamını dahi bilmediğimiz,boş kullanılmayan sarı Klasörleri silmesi.Bir türkçeleştiren olabilse,çok güzel olurdu..

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Tşk Bahadır dostum ama, oraya bugüne kadar yaptığım hiçbir isteğim çeviri olmadı ki(akdelikan vs birkaç insan hariç).O halde,neden istek yapayım ki.

Ben yolu gosterdim, gerisi sana kalmış :)

seyits

Üye
mesela,shake something to do pro.apk ve yaklaşık 1 yıl olacak shake screen on off pro.apk gibi çevrimi kısa olabilecek bir uygulama dahi,o zaman 1 hafta sürmeden bitirileceği yönündeki sözler, Boş muş..

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
mesela,shake something to do pro.apk ve yaklaşık 1 yıl olacak shake screen on off pro.apk gibi çevrimi kısa olabilecek bir uygulama dahi,o zaman 1 hafta sürmeden bitirileceği yönündeki sözler, Boş muş..

Bilemiyorum belki arada kaynamıştır, çeviri yapıcam diyen arkadaşa sorsaydın belki yardımcı olabilirdi.

seyits

Üye
ilgin için çok teşekkür ederim.Ama kişi veya kişilere tam 3 kez

• Beğen
SHS

SHS

Üye

shake screen on off pro'yu çevirdim ama lisans hatası veriyor, lucky patcher'da yaptığım yamalar işe yaramıyor

• Beğen

seyits

Üye
shake screen on off pro'yu çevirdim ama lisans hatası veriyor, lucky patcher'da yaptığım yamalar işe yaramıyor
Tsk ederim.Olsun shake screen on off pro apk sini bana gönderivervbir zahmet.cracklenmis googleplay kurunca lisans hatası ki kaldırıyor uygulama. Ama bekliyorum uygulamanı arkadaşım.Lisans hatası versin problem değil

SHS

SHS

Üye
Tsk ederim.Olsun shake screen on off pro apk sini bana gönderivervbir zahmet.cracklenmis googleplay kurunca lisans hatası ki kaldırıyor uygulama. Ama bekliyorum uygulamanı arkadaşım.Lisans hatası versin problem değil

Tamam tamamlayıp paylaşıcam :)

• Beğen
Tepkiler: seyits

Üst Alt