Root Call Blocker Pro v2.2.3.26.B12 (Android İçin Çağrı Engelleme Uygulaması)

Sponsorlu Bağlantılar

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Root Call Blocker Pro v2.2.3.26.B12 (Android İçin Çağrı Engelleme Uygulaması)
Çağrı Engelleyici 2 kök kullanıcıları için güçlü bir çağrı, SMS ve MMS engelleyici. Bizim benzersiz bir kök etkin arama yöneticisi ile fatura koleksiyoncular ve metin mesajı spam zaman% 100 durdurun. Diğer arama filtrelerin aksine, Root Call Blocker sessizce bloklar bir sistem düzeyinde çağırır. Hatta onun çalışma bilmek gerekmez ve belirli numaraları engellenen sadece haberdar olmak için seçebilirsiniz.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

Ekli dosyalar

fthmnts

fthmnts

Kapalı Hesap
Teşekkürler, işe yarıyorTeşekkürler, işe yarıyor

Sin007

Sin007

Üye
Cok tsk

karabatak4

Üye
lisans dogrulanamadı diyor, daha eski bi sürüm vardı onu silip bunu kurdum acaba eksik biseymi yaptım

hayalimdesin

Üye
arkadaşlar ben note 2 kullanıyorum telefonu rootladım. bu programı kurdum. fakat işe yaramıyor. engellediğim numaradan kendimi arıyorum telefon saniyelik çalıyor ve meşkule atıyor. ikinci aramamda telefon çalıyor fakat çalarken ekranda görünmüyor. Ben telefon hiç çalmasın istiyorum ya devamlı meşkul yada ulaşılamıyor yada karşı tarafa telefon çalıyor sesi gitmesin gibi birşey istiyorum bu programda da Ben bir yerde yanlış birşey mi yaptım ne bir türlü başaramadım. Aynı sorunla karşılaşan ve nasıl düzeltebilirim yardımcı olabilirmisiniz

Üst Alt