--blooder--
Üye
-
Konu Sahibi
-
geliştirici seçeneklerinde rootun olması gerekir yani zaten rootludu varsa romu nerden bulduysan oranın linkini at KONTROL EDEYİM
Deniyim bakalım,belki işe yarar sonucu yazarım buraya sağolasın.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bulinkten magiski indir
zipi twrp den flaşla root olur
Reis haklısın da ben cihazı rootlu kullanmak istiyorum bundan önce kullandığım tüm cihazları root yapmıştım.Oyun için değil ilgimi çeken çok fazla Root gerektiren uygulama var.Bu yüzden atmak istiyorum.Cihaz elimde kalır mı bilmem ama ben sanmıyorum,her cihazda vardır elde kalma oranı.Bu arada KingRoot veya bu tarz uygulamaların nerdeyse hepsini denedim ama sonuç yok,hepsi üzgünüm,failed cart curt diyor :/HTC telefonları özellikle 820 ve 826 bildiğim kadarıyla root etmek o kadar kolay değil. Root yapma işlemi sonucu telefon elinde kalabilir. Telefoncuların kendisi bile HTC yi root etmek istemez. Zira riskli bir işlemdir.
Yok ben yapmak istiyorum ne olursa olsun diyorsan eğer, en kolay yöntem ileLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulamasını yükleyip dene. İşe yararsa ne ala.
Eğer bir oyun için root etmek istiyorsanız hiç uğraşmayın. Çünkü o kadar zahmete ve riske değmez.
Denedim ama TWRP'den flaşlayınca Failed diyor,Boot.img'yi yeniden flaşlayarak açabildim cihazı :/denedinmi ?
Hepsini mi işaretlemem lazımdı acaba.Ben orda SuperSU'yu işaretledim diye hatırlıyotum ama emin de değilim.Bu gece tekrardan ROM'u kuracam o ayara dikkat ederek.Ama şöyle bişey var Tomal's Discovery Rom'unda ki SuperSU yazılımı HTC 820 Lollipop sürümünü destekliyor olabilir mi? Benimki Marshmallow.Eğer böyleyse ne olacak?acaba sen görselleri inceledinmi zaten romu yüklerkene sana soruyor bunu yaptınmı oruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?