¨ROOT--Android marketi silinen veya marketi olmayan telefonlara kurma islemi

nyetmis

Üye
htc sensation z710 var market yukleniyo ama açmıyo nasıl yapcam yardm ltfen...

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
htc sensation z710 var market yukleniyo ama açmıyo nasıl yapcam yardm ltfen...

Yükleme yapar fakat açılmıyor
Oncelikle root yapmalisin burada bulunan güncel dosyayi belirtilen yere atmalisin acinca güncelleme alır yüklenir.

jnemex

Üye
dediklerinizi harfiyen yaptım (telefonum galaxy nexus) g. play yüklendi fakat gene açılcakmış gibi olup kapanıyor yani 1 saniye açılıyo denemediğim yol kalmadı (

safak768

Üye
hocam dediklerini yaptım fakat kurulmadı. system app klasörüne attığım dosyayı daha sonradan kurdum teli yeniden başlatmadan önce uygulamalara girip zorla durdurup verileri temizledim tüm uygulamalardan da uygulama geçmişini felan sildim yeniden başlattım yine olmadı. bu sorunu yaşamamın sebebi ise motorola atrix mb860 telefonuma orijinal romu dışında unlocked ederek cm10 u yüklememdir. play store içinde kurulu değildi ve çeşitli çabalarım sonuçsuz kaldı. bunun yanında gmail adresimden daha önceden yaptığım senkrinizasyonu (rehber vs) şimdi yapamıyor olmam.

sorun size ne kadar tanıdık geldi bilmiyorum ama benim için büyük bi sorun. play store ve sync yoksa telefonun pek bi anlamı kalmıyo tek başına.

Yardımcı olursanız minnettar kalırım. teşekkürler

takdogan

Üye
aynı sorun benede var (5830i) sistem app altına atıyorum yenıden başlatıyorum ama gormuyor ?

bi yardımc olurmusunuz vending.apk nerden indiricez

estenpo

Üye
abi apkyı tasımaya calısıyorum failed diyor hata weriyor root browser ile denedim sorun nedir acaba yardımcı olabilirmisiniz ??

by_anıl

Üye
Vending.apk dosyasını indirme linkini bi türlu bulamadım

Arkadslar banada bir yardimci olutmusunuz.. sabahtandur onla ugrasiyom.. bir turlu olmadi hepsini harfiyem uyguladim. Oturum ac diyor giriyorum sunucu hatadi veriyor.. bilgisi olanlar lutfen yardimci olsun.

f0b0a0s0

Üye
Kardeş Allah senden razı olsun.Allah ne muradın varsa versin çok sağol...Mebin tablette silindi senin sayende düzeldi çok sağol

aynı şeyleri yaptım bu sefer hesabımı giriyorum hesabı açmıyo

Saolun çok işe yaradı bütün gün bunla uğraştım