Kurtuluş40
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
cıhazınız root yapılmışsa forumda var yükleyebılırsin root degilse yapamazsınız.yahu şimdi ben helly bean rom yükledim son sürümünü. ama google play'e tıkladığımda acılıyor ve hemen kapanıyor. nasıl olacak bu? telefon içinde dosya yöneticilerinden biri de kurulu değil ki root browser ı kurayım. bir fikri olan var mı?
marketi olanlar icin degilki olmayan veya silinenler icindir.Dostum salt okunur olmadigindan yapiştirilmiyor ve senin yüzünden google play silindi napicam elim kolum baglandi
burda var ilk mesajda onu indirip atarsaniz olur.Dostum benim direk Vending. apk dosyası yokmümkünse dosyayi buraya atabilir misiniz?
hallettinize sevindim hayirli olsun.Çokişime çok yaradı
vending.apk'yi system klasörünün app alt klasörünün içine yapıştırmayı denedim ama yapıştırma başarısız dedi.Ve hala play store hata veriyor.Tekrar tekrar denedim yapıştırmadı.Ne yapmalıyım ?
Malesef o telefon elimde yok.:-) bilgi için tesekkurler :-). birde son resimdeki font cok guzel acaba benim tabletede o fontu yapabilirmiyiz ?
- - - Eklendi - - -
ozel mesajla atarsaniz sevinirim :-)
play store yuklemiyceksiniz root yapip sistem/app icine aticaksiniz.Bn play storeyi indrdm acilista islemi durdurdu yazio biri bna yardmc olablrmi?
bence telefonu cokertmissiniz format atin yada yeniden odin ile surum yukleyin.beyler benim telde google playı sistem uygulamadından kullanıcı uygulamasına donustururken silindi telefonu kapattım daha da acıl madı telefonu acmak icin androıd simgesi ne dokun diyor dokunuyor um ama acılmıyor yardım lutfeen
Cihaz kacak iphne 4s Android versiynu 4.0.9
format attım ama yine aynı odinle surum nasıl yuklenir
play store yuklemiyceksiniz root yapip sistem/app icine aticaksiniz.
bence telefonu cokertmissiniz format atin yada yeniden odin ile surum yukleyin.
cihaz ne oldugunu ve surum bilgilerini yazarsaniz yardim mesajlarinda daha guzel olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?