Rooney'den Şampiyonlar Ligi uyarısı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Rooney'den Şampiyonlar Ligi uyarısı
İngiltere Premier League devi Manchester United'ın yetenekli futbolcusu Wayne Rooney Şampiyonlar Ligi hakkında açıklamalarda bulundu.
Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile birlikte H Grubu'nda bulunan M.United'da Wayne Rooney hafta sonu Tottenham'a karşı Old Trafford'da alınan 3-2'lik mağlubiyeti artık unutmaları ve Cluj maçına odaklanmaları gerektiğini söyledi.
Rooney, geçen yıl Şampiyonlar Ligi'ne şok bir şekilde gruplarda veda eden eden M.United'ın bu yıl aynı şeyleri yaşamaması için en iyi performansı ortaya koymaları gerektiğini söyledi. İngiliz yıldız bu konuda, "Şampiyonlar Ligi, Premier League'den çok farklı. Eğer en iyi performansınızı vermezseniz elenirsiniz, aynı geçen yıl olduğu gibi." dedi.
[h=4]"CLUJ MAÇI BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ"[/h] Açıklamalarına devam eden 26 yaşındaki futbolcu, "Bu yıl aynı kâbusu tekrar görmemeliyiz ve bu yüzden Cluj maçı bizim için çok önemli. Umuyorum ki alacağımız galibiyetle daha ilk maçlardan grupta iyi bir sırada yer alacağız." şeklinde konuştu.
Şampiyonlar Ligi'nde yaşadığı heyecanı da anlatan Rooney, "Şampiyonlar Ligi'ni hâlâ heyecan verici buluyorum. Böyle bir organizasyonda yer almak mükemmel. Katılan takımlara baktığınızda, bu herkes için çok güzel bir rekabet. Şampiyonlar Ligi'nde oynamayı seviyorum" dedi.
[h=4]FERGUSON'DAN DEĞİŞİKLİK[/h] Bu arada M.United menajeri Sir Alex Ferguson, bu sene maç öncesi hazırlıklarda değişiklik yaptı. Tecrübeli teknik adam takımına İngiltere'de son bir antrenman daha yaptırmak için Romanya'ya uçuşu erteletti.
Ferguson'un bu sayede hafif bir sakatlığı bulunan Jonny Evans'ın son durumunu da görme fırsatı yakalayacak. M.United'da Vidic,Smalling ve Phil Jones'un sakatlıkları bulunmasından dolayı defansta yaşanan sıkıntı dikkat çekiyor. Eğer Evans da Cluj maçında oynayamazsa, genç oyuncu Scott Wootton kendisini ilk 11'de bulabilir.

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt