Rooney'den mesaj var / hindi açıklaması

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Rooney'den mesaj var / hindi açıklaması
Rooney'nin, Twitter sayfasında Türkiye'ye hakaret ettiği yolundaki haberlerin gerçeği yansıtmadığı öğrenildi.

Mancnester United’ın yıldızı Rooney’nin, Twitter sayfasında Türkiye’ye hakaret ettiği yolundaki haberlerin gerçeği yansıtmadığı öğrenildi. Ünlü forvetin, Twitter’da kendine ait bir hesap bulunmadığı ve ‘hindi’ esprisinin başka kimseler tarafından yapıldığı kaydedildi. Rooney de olayla ilgili, “Türkler’e ve Beşiktaş’a neden hakaret edeyim” dediği bildirildi. Ünlü futbolcu ayrıca, kulübünden ayrılmayı düşünmediğini söyledi. Cristiano Ronaldo’nun Real Madrid’e gitmesine saygı duyduğunu belirten Rooney, “United benim için ideal takım. Ailem de buraya çok yakın, ayrılmak için bir sebep yok” dedi.

zibidi39

zibidi39

Üye
her ne olursa olsun bu adam bana hep ıtıcı gelmıstır hıc sewmıyorum bu herıfı haber ıcın tesekkurler salih

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
arslansem

arslansem

Üye
Ha şöyle,efendi olun adam olun lan :ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Rooney kardeş eğer öyle dediysen bizim ülkemizde bir söz vardır..!

Zıkkım ye..!

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Ha şöyle,efendi olun adam olun lan :ehe

Yok abi ya geçen gene okumuştum kendi sitesinde özür dilemiş yapmamam gereken bir davranıştı diye (yapmadığı birşey için neden özür dilesin ki).Ben çarşının yerinde olsam roonney i stada sokmazdım :ehe

aLone

aLone

Üye
ingiliz değil mi ya hepsi aynı halt sevmem ingilizleri zaten bide dersini görüyoz:@

rooney gelmesin inönüye ayrıca kesin söylemiştirde böyle bişey ceza filan almamak için demedim diyodur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...