Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Room Yukleyebilicek biri var mi istanbulda ?
Sponsorlu Bağlantılar
AdiosPancos
Üye
Konu Sahibi
Room Yukleyebilicek biri var mi istanbulda ?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu Romu Yukliyebilicek birileri var mi?
HakanSeven12
Üye
Senin telefona mı
heathrow
Üye
Kadıköy'de Beşiktaş'ta bir sürü telefoncu var.
AdiosPancos
Üye
Konu Sahibi
Evet hoc am benim telefona ="heathroolur ost: 7334023, member: 992181"]Kadıköy'de Beşiktaş'ta bir sürü telefoncu var.[/QUOTE]
Yardimci olur musun bana ?[/QUOTE]
Yardımcı olmak isterdim ama Motorola hakkında bilgim yok. Fazla ücret ödemeden telefoncuya da yaptırabilirsin demek istemiştim yukarıda.
AdiosPancos
Üye
Konu Sahibi
Anliyorum hocamda iste ne Diyim Anliyan Nadir yoksa Yaptircamda za ten anlayan icin Fazla ucret birakbed Ava fiyatina taper 2 dksini Almaz
heathrow
Üye
Kadıköy'de Arifler İletişim var. Söğütlüçeşme Caddesinde. İnternete baktım telefon numarası için. 0216 346 75 74. Ara bir sor.
AdiosPancos
Üye
Konu Sahibi
[YolkTE="heathrow, post: 7334422, member: 992181"]Kadıköy'de Arifler İletişim var. Söğütlüçeşme Caddesinde. İnternete baktım telefon numarası için. 0216 346 75 74. Ara bir sor.[/QUOTE]
Yok ROM atmiyorlarmis
heathrow
Üye
Söğütlüçeşme Caddesi üzerinde çok sayıda telefoncu var. Boş vaktinde gidip sorabilirsin gezebilirsin dükkanları. Bulman zor olacak gibi.
AdiosPancos
Üye
Konu Sahibi
Ever hemde Cook Zor olucak ALLAH Yardimcim olsun aslinda atrix gibi yukleniyor