Room Yukleyebilicek biri var mi istanbulda ?

Sponsorlu Bağlantılar

AdiosPancos

Üye
    Konu Sahibi
Room Yukleyebilicek biri var mi istanbulda ?
bu Romu Yukliyebilicek birileri var mi?

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Senin telefona mı

heathrow

heathrow

Üye
Kadıköy'de Beşiktaş'ta bir sürü telefoncu var.

AdiosPancos

Üye
    Konu Sahibi
Evet hoc am benim telefona :)="heathroolur ost: 7334023, member: 992181"]Kadıköy'de Beşiktaş'ta bir sürü telefoncu var.[/QUOTE]

Tarif
Kadıköy'de Beşiktaş'ta bir sürü telefoncu var.
Yardimci olur musun bana ?

heathrow

heathrow

Üye
Evet hoc am benim telefona :)="heathroolur ost: 7334023, member: 992181"]Kadıköy'de Beşiktaş'ta bir sürü telefoncu var.

Tarif

Yardimci olur musun bana ?[/QUOTE]
Yardımcı olmak isterdim ama Motorola hakkında bilgim yok. Fazla ücret ödemeden telefoncuya da yaptırabilirsin demek istemiştim yukarıda.

AdiosPancos

Üye
    Konu Sahibi
Anliyorum hocamda iste ne Diyim Anliyan Nadir yoksa Yaptircamda za ten anlayan icin Fazla ucret birakbed Ava fiyatina taper 2 dksini Almaz :)

heathrow

heathrow

Üye
Kadıköy'de Arifler İletişim var. Söğütlüçeşme Caddesinde. İnternete baktım telefon numarası için. 0216 346 75 74. Ara bir sor.

AdiosPancos

Üye
    Konu Sahibi
[YolkTE="heathrow, post: 7334422, member: 992181"]Kadıköy'de Arifler İletişim var. Söğütlüçeşme Caddesinde. İnternete baktım telefon numarası için. 0216 346 75 74. Ara bir sor.[/QUOTE]
Yok ROM atmiyorlarmis

heathrow

heathrow

Üye
Söğütlüçeşme Caddesi üzerinde çok sayıda telefoncu var. Boş vaktinde gidip sorabilirsin gezebilirsin dükkanları. Bulman zor olacak gibi.

AdiosPancos

Üye
    Konu Sahibi
Ever hemde Cook Zor olucak ALLAH Yardimcim olsun :) aslinda atrix gibi yukleniyor

Üst Alt