Ronney: "Maç için sabırsızlanıyorum!"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ronney: "Maç için sabırsızlanıyorum!"
Manchester United ve İngiltere'nin başarılı oyuncusu Wayne Rooney, Euro 2012'de Ukrayna ile oynayacakları son grup maçında sahaya çıkmak için sabırsızlandığını söyledi.

Rooney, öncelike Roy Hodgson'ın takıma gelmesini iyimser olarak karşıladığını söylerken, bunun yanında teknik ekibin ingilizceyi konuşuyor oluşunun kendisi için güzel olduğunu ve tercüman olmadan anlaşmanın önemli olduğunu vurguladı.

Ukrayna maçın tribünlerden büyük bir destek beklediklerinin altını çizen başarılı hücum oyuncusu, bununla beraber geçmişi ile ilgili bir sorunun olmadığını ve zaten UEFA tarafından kendisine verilen iki maçlık ceza ile yaptığının bedelini ödediğini söyledi.

Fransa ve İsveç maçlarında sahada olamadığı için zorluk yaşayacağını düşünmediğini söyleyen Rooney, "Ben sahaya çıkmaya kesinlikle hazırım. Bununla beraber baskı hissettiğimi söyleyemem. Burada 23 kişiyiz ve herkesin amacı takımın başarılı olması." diye konuştu.

Takımın hücum bölgesinde kendisinin de dönüşü ile bir rekabet olacağını hatırlatan Rooney, takım arkadaşları ile harika bir ilişkileri olduğunu ve harika bir hücum hattına sahip olduklarını sözlerine ekledi.

Nedensiz-Sebebsiz

Nedensiz-Sebebsiz

Üye
haydar teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Byhaydar
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rica ederim abi

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Rooney ile Gerrard'ı serbest oynatacan ki gör futbolu :aha:
Ama milli maçlarda baskı oluyo teknik direktör tarafından bu yüzden Gerrard gibi bir adam sadece top dagıtan Xavi den farksız :dry: Ama adam da haklı orta saha da adam yok herkes sakat Gerrard'da serbest oynasa orta alan tey tey tey
:halay2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt