Ronaldoya Valencia Kancası..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nicolas_Anelka

Üye
    Konu Sahibi
Ronaldoya Valencia Kancası..


İspanya La Liga takımlarından Valencia'nın, Manchester United'ın Portekizli yıldız oyuncusu Christiano Ronaldo'yu sezon sonunda takıma katmak için girişimlere başladığı iddia edildi..

İngiltere'de yayın yapan Daily Mirror Gazetesi'nde yer alan habere göre, Premier Lig'de Manchester United forması giyen Portekizli kanat oyuncusu Christiano Ronaldo için, İspanyol Valencia'nın girişimlere başladığı iddia edildi.

Gazete, sezon sonunda transfer döneminin açılması ile birlikte Valencia'nın Manchester United'a 29 milyon 500 bin dolar transfer ücreti ödemeye hazır olduğunu söyledi.

Dail Mirror'a röportaj veren Valencia Kulübü Başkanı Juan Soler, iddaları doğrulayarak, "Valencia ile birlikte Şampiyonlar Ligi'nde büyük şeyler başarmak istiyorum. Ronaldo transferi de bu planlarımın içerisinde yer alıyor. Manchester United Kulübü ile bu transfer için konuşacağız" dedi.

Manchester United'a transfer olduğundan beri en iyi performanslarından birine geçtiğimiz haftalarda imza atan 21 yaşındaki genç futbolcu geçtiğimiz yılda sözleşmesinin 2010 yılına kadar uzatmıştı.

Bu arada, Manchester United Teknik Direktörü Alex Ferguson, İngiliz basınına verdiği demeçlerde, önümüzdeki sezon Arjantinli orta saha oyuncusu Juan Ramon Riquelme'yi takımada görmek istediğini ifade etti.

Valencia İspanya La Liga'da lider Barcelona'nın 10 puan gerisinde lig ikincisi Real Madrid ile aynı puanda 3. sırada bulunuyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt