Baskentliia
Üye
'Ronaldo'nun gerçeği ile çalıştım'
Real Madrid macerasına son verip eski göz ağrısı
'BALE'İ BEN DE İSTEMİŞTİM'
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
, eski öğrencisi
'ya gönderme yaptı.Portekizli çalıştırıcı, ESPN'e verdiği röportajda "Ben 30 yaşında Barça'da gerçek Ronaldo'nun antrenörlüğünü yaptım" diye konuştu.Real Madrid macerasına son verip eski göz ağrısı
'nin başına geçen
'dan ses getirecek açıklamalar' Portekizli çalıştırıcı, ESPN'e verdiği özel röportajda İspanyol devinde birlikte çalıştığı
'ya ilginç bir göndermede bulundu. Kariyeriyle ilgili konuşan Mourinho, '2000 yılında ilk teknik direktörlük deneyimimi yaşadım. Ancak bu tarihten önce büyük kulüplerde dünyanın en iyi oyuncularına yardımcı antrenörlük yaptım. Barça'da çalışırken 30 yaşındaydım ve Ronaldo'nun hocalığını yapıyordum. Ama bu Ronaldo değil, gerçek Ronaldo'nun Brezilyalı olanın. Rivaldo'nun, Figo'nun hatta Guardiola ile birlikte çalıştım. O zamanlar çok ama çok gençtim' dedi.'BALE'İ BEN DE İSTEMİŞTİM'
ayrıca Real Madrid'in gündemindeki Gareth Bale'i kendi döneminde de transfer ettirmek istediğini ancak anlaşmanın gerçekleşmediğini söyledi. Portekizli çalıştırıcı, 'O fantastik ve Real Madrid'in oyun yapısına tam olarak uyan bir futbolcu' diye konuştu. Mourinho ayrıca halefi Carlo Ancelotti'nin elinden geleni vereceğine inandığını belirtti.