Ronaldo için bomba iddia!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Ronaldo için bomba iddia!


[h=2]Real Madrid'in yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo'nun mutsuz olduğunu belirtemesinin ardından Portekizli oyuncu hakkında spekülasyonlar bitmek bilmiyor.[/h]
İspanyol devi Real Madrid'in dünyaca ünlü yıldızı Cristiano Ronaldo geçtiğimiz günlerde mutsuz olduğunu ve klubün bunu bildiğini açıklamıştı. Bunun ardından da ortaya birçok iddia atılmıştı.Ortaya atılan iddiaların çoğunluğu Ronaldo'nun maaşından memnun olmadığı ve zam yapılmasını istediğine yönelikti.

Son iddia ise ses getirecek türden çünkü eski takımı Manchester United'ın meanjeri Sir Alex Ferguson'un yıldız futbolcuyu tekrar takımında görmek istediği söylenildi. Mirror gazetesinin haberine göre, İskoç menajer eğer Ronaldo'nun Real Madrid'den ayrılma durumu olursa eski öğrencisini M.United'a tekrar kazandırmak istiyor. Ferguson, böyle bir durumun olması halinde Portekizli oyuncuyu yeniden Old Trafford'a çıkarmak için kulübün sahiplerine gereken parayı vermeleri için bir görüşme yaptı.

Ferguson, Ronaldo'nun gerçekten mutsuz olup olmadığı öğrenmek ve buna göre de bir plân yapmak istiyor. Ayrıca Fergosun'un Ronaldo, M.United'dan ayrıldığında yakın çevresine, "Eğer Ronaldo bir gün R.Madrid'den ayrılırsa tekrar Manchester United'a gelecek." dediği de belirtiliyor.

Sir Alex Ferguson'un yetenekli oyuncunun menajeri Jorge Mendes ile yakın arkadaşlığı da olası bir transfer de İskoç teknik adamın önemli bir kozu olacak.

Real Madrid Başkanı Florentino Perez'in, Ronaldo'nun açıklamalarıyla saygısızlık yaptığını düşündüğü ve 100 milyon euronun üstünde bir teklife yıldız oyuncuyu satabileceğini söylediği de iddia ediliyor.Ronaldo için geçtiğimiz hafta 200 milyon euroluk teklifle Manchester City'nin Madrid kapısına gelebileceği öne sürülmüştü.
 


Black-killing

Black-killing

Üye
:tşk: Üzüldüğünde babasının 7.nci yıl dönümüydü ondanda olabilir
 
Jitou

Jitou

Üye
Mesela İniesta ödülü aldığında Messi ve İniesta ya destek olmak için Barcelona başkanı bile oradaydı Ama Ronaldoya destek olmak için hiç kimse gelmedi bence bu çok etkili
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

jojo_va
Cevap
0
Görüntüleme
420
jojo_va
arslanla
Cevap
2
Görüntüleme
366
Pikkaccu
Baskentliia
Cevap
0
Görüntüleme
365
Baskentliia
@Safak
Cevap
0
Görüntüleme
317
@Safak


Üst Alt