Ronaldo: Ben insan değil miyim?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SucX

SucX

Üye
    Konu Sahibi
Ronaldo: Ben insan değil miyim?

Real Madrid’in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, Almeria maçında hatalar yaptığını kabul etti.

Cumartesi akşamı evinde Almeria’yı konuk eden Real Madrid, sahadan 4-2’lik galibiyetle ayrıldı. Almeria maçında gösterdiği tepkilerle eleştirilen Cristiano Ronaldo, hataları olabileceğini kabul etti.
Takım arkadaşı Karim Benzema’nın attığı gol sonrası sevinmeyen Ronaldo, bir penaltı kaçırmış ve maçın son dakikalarında kırmızı kart görmüştü.
Hatalar yapabileceğini belirten Portekizli yıldız oyuncu, “Her insan gibi ben de hata yapabilirim. Bazı tepkilerimin aşırı olduğunun farkındayım. Bu yüzden takım arkadaşlarımdan maç sonrası özür diledim” dedi.
Hataya tahammülü olmadığı için bu tip davranışlar sergilediğini belirten Ronaldo, “Karim’in gol atması beni çok sevindirdi. Tepkim O’na değildi” ifadelerini kullandı.
Ronaldo, gelecek hafta oynanacak Valencia maçında görev alamayacak.

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
Kırmızı kart gördü heralde adama ne biçim vurdu azcık insan olsaydın vurmazdın heralde:ehe

arslansem

arslansem

Üye
Değilsin :ehe

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Ronalda hiçbir zaman Messi'yle yarışamayacak, rakip olmayacak bu açıkça belli... Messi her yönüyle 10 numara bir futbolcu. Ronaldo şımarık...

'Davut

'Davut

Üye
bu kadar para alıyorsan insan olamazsın:aha:

DPool

DPool

Üye
Ronalda hiçbir zaman Messi'yle yarışamayacak, rakip olmayacak bu açıkça belli... Messi her yönüyle 10 numara bir futbolcu. Ronaldo şımarık...

katılıyorum.Ronaldo kendini beğenmiş çok kibirli biri.geçen şampiyonlar ligi finalinde takım 2-0 geriye düşmüş adam saçıyla uğraşıyo.Messi 10 numara .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt