Ronaldo 17'lik Kıza Saldırdı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Ronaldo 17'lik Kıza Saldırdı
Real Madrid'e astronomik ücretle transfer olan genç yıldız, Lizbon'daki evinin önünde kendisini görüntülemek isteyen 17 yaşındaki Sara Pardal isimli genç kıza saldırarak arabasının camını kırdı ve genç kızın yaralanmasına neden oldu. Ronaldo'nun hayranı olduğunu ve fotoğraflarını çekmek istediğini ifade eden genç kız, kolunda kesikler bulunması sebebiyle hastanede tedavi altına alındı.

Olaydan sonra konuşan Portekizli yıldız: "Ailem çekilen fotoğraflardan rahatsız oldu. Ben de arabadan inip çekmemesi yönünde ikna etmeye çalıştım ama dinlemedi. Yaptıklarımdan dolayı üzgünüm ama tekrar böyle bir olay yaşanırsa, aynı şeyleri yapmayacağıma söz veremem." dedi.

Adem Birand Yorumluyor:

Allah az verip maldan çok verip akıldan eksiltmesin...

• Beğen
Tepkiler: didar, C01aY ve maxibrk

Cynical

Cynical

Üye
Edit:

Adem Birand Yorumluyor:

Iııııı Allah ıııı az verip maldan ııı çok verip ııııııııı akıldan eksiltmesin... :ehe
Bir tarafları zaten kalkıktı, artık kendini tanrı filan sanıyordur. İnsan olabilmek başka bir erdem; para pulla ne ölçülüyor ne de satın alınabiliyor.

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Aynen öyle. Astronomik paralar kazanıyorlar sonra da kazandıkları parayla kendilerini adam sanmaya başlıyorlar.

EroL

EroL

Emekli Yönetici
aşırı ilgiden kaynaklanıyo olsa gerek.

arslansem

arslansem

Üye
Sagopa aklıma geldi birden :)

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Niye ki :allalla:

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
He ondan tamam şimdi anladım. Hepsi aynı bunların. Parayı bulunca her yetkiye sahip olduklarını sanıyorlar.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Parayı bulan bu hale mi geliyor?

EroL

EroL

Emekli Yönetici
sagonunki ayrı ama yaa, cocuk evinin camına tırmanmış ordan içeriyi gözetliyomuş. ayrıca dövmemiş korkutmuş. ben öyle duydum sago bunu yapacak adam değil ayrıca.

Cynical

Cynical

Üye
Konunun etiketleri süper yalnız... 18lik kızlar filan, ne iş? :kop:

alpertemmuz

alpertemmuz

Üye
arkadaşlar bir kere o insanlar şöhret olduktan sonra hiçbir yere çıkıp rahatça gezemiyorlar ailesi ile baş başa kalamıyorlar .....onlara da saygı gösterilmesi lazım ....herkesin kendine ait bir özel hayatı var ..... siz dışarı gezmek için çıktığınızda durmadan birileri imza isteyip dursa rahat edermisiniz?lütfen empati kuralım..

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Benzer bir yorum yapacaktım Alper.
Özellikle basın aşırı üstlerine gidiyor bu adamların, onlar da bu hale gelebiliyor.

aLone

aLone

Üye
ya zaten bu adam çok şımarık ama bi messiye bakın hiç duydunuz mu böyle bişey ronaldo gündemde kalmak için uğraşıyo hep . çekilsen nolcak allahım ya

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
millet sayesinde ünlü oluyorlar sonra tepkilerine bak yazık günah

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
ya çok üstüne gitmedinizmi belki onlarda kameralardan flaşlardan bıktılar
sabredemedi ve saldırdı
insanlık hali birden parlamıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...