Ronaldinho'ya Carlos engeli!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'MhMmD'

'MhMmD'

Üye
    Konu Sahibi
Ronaldinho'ya Carlos engeli!
Habertürk Gazetesi'nden Senad Ok'un haberine göre; 2 sezon önce Ronaldinho'nun Sarı-Lacivertli kulübe gelmesi için aracılık yapan Roberto Carlos, bu kez yakın dostuna tavsiyede bulundu: Fenerbahçe'ye sakın gitme, çok zor bir kulüp

Ortega, Anelka, Alex, Hooijdonk ve R. Carlos... 12 yıl boyunca birbirinden ünlü yıldızları kulübe kazandıran başkan Aziz Yıldırım'ın bir hayali daha var: Ronaldinho'ya Sarı-Lacivertli formayı giydirmek. Sambacı'nın Milan'la yollarını ayırma noktasına gelmesi transfer için şartları hazırlıyor. Ancak bir büyük sorun var.

2 sezon önce Ronaldinho ile F.Bahçe'ye transferi için görüşen Carlos, şimdi en büyük engel. Fenerbahçe'deyken kulübün isteği doğrultusunda yakın arkadaşı ile görüşen sambacı yaşadıklarından sonra bu transfere 'taş' koydu.

'BAŞTA HER ŞEY FARKLIYDI'
Carlos, Ronaldinho'yla yaptığı görüşmede F.Bahçe'yle ilgili negatif referanslar verdi. Sambacı, "Başlangıçta her şey çok güzledi. Ancak işler kötü gidince davranışlar değişti. F.Bahçe, çok zor bir kulüp. Milan'dan sonra orada yapamazsın" diyerek arkadaşını uyardı. F.Bahçe'nin sözleşme fesih bedeli olarak 1 milyon Euro istemesi nedeniyle Sarı-Lacivertli kulüple Carlos'un arası bozulmuştu.

Revengeful

Emekli Yönetici
:ehe

Samsun55''

Samsun55''

Üye
ayıp ettin carlos :nono::nono:

arslansem

arslansem

Üye
Doğru demiş :hmmm

Revengeful

Emekli Yönetici
Neden ayıp etti be. Arkadas dediğin böyle olur. "kardesim ben o hataya düştüm sende düşme" gibisinden

Samsun55''

Samsun55''

Üye
ben taraftar olarak kendi açımdan bakıyorum

Revengeful

Emekli Yönetici
Sende o yonden Haklısın tabi. Dur bir dakika.. Empati yapıyorum.

"carlos senin varya" :D

'MhMmD'

'MhMmD'

Üye
    Konu Sahibi
aman boşşşwerin ronaldinhonun ahı gitmiş nahı kalmış .D :D

Revengeful

Emekli Yönetici
Katılıyorum :d:

sekinardi

sekinardi

Üye
ronaldinho yapamaz fenerde..

'MhMmD'

'MhMmD'

Üye
    Konu Sahibi
:) :) gülelim espri boşa gitmesin :D

'MhMmD'

'MhMmD'

Üye
    Konu Sahibi
:) :)

fatih5825

fatih5825

Üye
Carlos'u tebrik etmek lazım liğimizi zaten fazla bilmeyen avrupalılar ve bu tip sönmüş yıldızlar Katar gibi sanıyor değerinden fazla para ve gereksiz ilgi örnek vermeye gerek yok zaten gelmesını engelleyen carlos bu iş için en güzel örnek gelme ronaldinho ayrıca Aziz YILDIRIM istifaaa.....

'MhMmD'

'MhMmD'

Üye
    Konu Sahibi
aziz yıldırım istifamı :( arkadaşım biraz futboldan anlasan bunu dmezdin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...