Ronaldinhonun Yaptığı Tek Hata?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

maavii

Üye
    Konu Sahibi
Ronaldinhonun Yaptığı Tek Hata?
Topun ayağında olmadığı bir anı hatırlamıyor, güle oynaya attığı gollerle aklın sınırlarınızorluyor. 'Çirkin ama iyi bir adamım' derken annesini dinleyip diş tellerini takmadığı için pişmanlık duyuyor . Bulutların üzerinde bir adam, dünyanın en iyi oyuncusu: Ronaldinho.

Dünya futbolunda 2005 yılı Barcelona'nın ve Ronaldinho'nun yılı olarak tanımlanacak.

Barcelona, La Liga'da şampiyonluğa ulaşırken Ronaldinho üst üste ikinci kez dünyada yılın futbolcusu seçildi, Avrupa'nın en iyi oyuncusu ödülünü aldı ve milli takımla Konfederasyon Kupası'nda zafere ulaştı. Ronaldinho, yeni yıla Barcelona'yla Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu ve Almanya'daki Dünya Kupası'nda milli takımla dünya şampiyonluğu hedefiyle giriyor. Maradona'nın deyişiyle 'Teknik direktörünün, basının ne dediğine kulak asmadan hissettiği gibi oynayan, topla birlikte dünyanın en mutlu insanına dönüşen' Ronaldinho

S1FR3K1R1C1

Üye
Entresan

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Diş telleri konusunda çok haklı..

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
m
ü
k
e
m
m
e
l

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Ben telleri 3 senedir takıyorum hatta 3 sene bitiyor 4 ay sonra. Sanırım ilerde pişman olmayacam..

maavii

Üye
    Konu Sahibi
bende kullandım, takarken zor oluyor ama van_hoijdonk bitince herşeye değiyor.

DefectoR

kişiliği de futbolcuğulu kadar kaliteli

Caine

Caine

Üye
çok tatlı ve sempatik bir adam. zaten heralde futboldan anlayan allahın tek kulu kalkıpda ronaldinhoya kötü futbolcu diyemez şovmen olabilir ama oda işin tatlı yanı işte
süper vallaaaa, ellerine emeğine sağlık kardeşşş

DefectoR

Salihyet

Salihyet

Üye
vaybe futbolcu budur..............

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Küçüklük resmi çok şirinmiş..

seriFBurak

seriFBurak

Üye
bu kdr hata kadı kızn da da olr ya...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...