"Ronaldinho'dan farkım yok"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
XMEN_43

XMEN_43

Üye
    Konu Sahibi
"Ronaldinho'dan farkım yok"
"Ronaldinho'dan farkım yok"
Fenerbahçe'nin yeni transferi Daniel Güiza, İspanyol basınına verdiği röportajda kendisi ve yeni takımı hakkında ilginç açıklamalarda bulundu.
19.7.2008



Fenerbahçe’nin İspanyol futbolcusu Daniel Güiza, İspanya’nın Marca gezatesinde yayınlanan demecinde, "Bana, Ronaldinho gibi davranıyorlar" dedi.
Güiza, takımdaki herkesin kamp süresince ikişerli odalarla kendisinin ise tek kişilik odada kaldığını belirterek, "Luis’ten istedim ve problemsiz bana tek kişilik oda verdiler. Ayrıca kulüp bana saray gibi bir ev ve Audi Q7 araba verdi. Eğer İspanya’da futbolculara iyi davranılıyorsa burada iki katı! Daha fazla ne istenebilir?" şeklinde konuştu.
Fenerbahçe’nin, İspanya’nın dünyaca ünlü kulüpleri Real Madrid veya Barcelona’dan farklı olmadığını savunan Güiza, "Burada, teknik ekip, güvenlik, çevirmen vs 100’e yakın kişiyiz. Üstelik İngiltere’deki gibi bizi basınla konuşturmuyorlar. Hiçbir detay gözden kaçmıyor" değerlendirmesinde bulundu. Teknik direktör Luis Aragones’in Valencia’dan gelen teklife olumsuz yanıt vermesiyle ilgili, "Neyse ki kalıyor. Beni tanıyan, İspanyol bir teknik direktörü tercih ediyorum. Bana burada çok iyi günler yaşayacağımızı söyledi" dedi.
Bu arada Fenerbahçe’nin Valencia’dan Albelda’yı istediği iddialarıyla ilgili, "Temenni ediyorum ki Albelda’yı alırlar" diyen İspanyol golcü, "Defans ağırlıklı bir ortasaha oyuncusu arıyorlar. Ondan daha iyi kim var. Üstelik burada bir İspanyol’un daha gelmesi benim için harika bir lüks olur" diye ekledi. Şampiyonlar Ligi’nde oynama düşüncesinin kendisini heyecanlandırdığını söyleyen Güiza, ayrıca gelecek sezon için Fenerbahçe’de 25 gol atacağını iddia etti.
İspanyol futbolcu ayrıca, Avusturya’daki kampın haftasonunda tamamlanıp pazar günü İstanbul’a gideceklerini, eşi, 2 çocuğu, annesi ve kayınpederinin de İstanbul’a geleceğini ifade etti.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt