Ronaldinho büyük sürpriz yaptı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
Ronaldinho büyük sürpriz yaptı!
Ronaldinho’nun hangi takıma gideceği konusunda bu yaz boyunca devam eden belirsizlik nihayet sona erdi.
Televisio de Catalunya ve Sportes kanallarında geçen bir habere göre Ronaldinho’nun Milan’a gitmekten vazgeçtiği ve Manchester City’e evet dediği öğrenildi.

Ronaldinho’nun hangi takıma gideceği konusunda bu yaz boyunca devam eden belirsizlik nihayet sona erdi. Son günlerde sambacının Milan’a transfer olmasına kesin gözüyle bakılıyordu.

Bu sabah O Globo, the Gazzetta dello Sport ve El Mundo Deportivo Brezilyalı oyuncunun Fifa’nın 17.maddesine uygun olarak Milan’a çok cuzi bir transfer ücreti karşılığında geçeceğini iddia etti.

Fakat, the Televisio de Catalunya ve Sport.es’in iddiasına göre de Ronaldinho Milan’dan vazgeçerek, Manchester City’nin kadrosuna katılmaya karar verdi.

Son aylarda Ronaldinho’yu almak için müthiş bir uğraş sergileyen Manchester City’e rağmen, bu oyuncunun İngiltere Ligi’nde oynamak istemediği biliniyordu.

Şu an İtalya’dan gelen son haberlere göre ise; bu haberlerin kaynağı olarak the Televisio de Catalunya ile Sport.es’in Barcelona’ya çok yakın olan bir medya grubu oldukları ve bu yüzden bu gibi haberlerin transfer piyasasını kızıştırmak için yapılmış olabileceği, Ronaldinho’nun da Milan’a katılacağı iddia ediliyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt