RomPatcher programı no data diyo ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muhammed öztürk

Üye
    Konu Sahibi
RomPatcher programı no data diyo ?
Arkadaşlar tam telimi hackleycem her şey düzgün gidiyor RomPatcher ı açıyorum no data diyor lütfen yardm

212celal

212celal

Üye
teli heck le ondan sonra rompatcher i kur

sublieutenant

sublieutenant

Üye
c:/patches klasörü yerinde mi? içerisinde rmp dosya/dosyaları var mı? Eğer varsa içinde *.rmp harici başka dosya mevcut mu? bi kontrol et...

muhammed öztürk

Üye
    Konu Sahibi
c:/patches klasörü yerinde mi? içerisinde rmp dosya/dosyaları var mı? Eğer varsa içinde *.rmp harici başka dosya mevcut mu? bi kontrol et...

O programın içnde olması gereken dosyaları xplore den gördüm

muhammed öztürk

Üye
    Konu Sahibi

sublieutenant

sublieutenant

Üye
O programın içnde olması gereken dosyaları xplore den gördüm
arkadaşım, piyasadaki python efekt programı o klasöre bi dosya atıyor ve programı devre dışı bırakıyor bizzat şahit oldum, bi klasör içerisine bak harici dosya olmasın sis imajını kastetmiyorum bende zaten !

MahsunCooL

MahsunCooL

Üye
aynı no data sorunu bendede mevcut, telefonu tekrardan güncellemekten başka çare yok sanırım...

Djmustafa67

Üye
aynı hata bendede oluyor yardım edecek kimse yokmu

kaankara16

kaankara16

Üye
hafıza kartına patches diye klasör oluşturun ardın içine atın patchları olur diye düşünüyorum.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
aynı hata bendede oluyor yardım edecek kimse yokmu

C kök dizininde patches diye klasör olması gerek klasör ve içindeki iki adet yama duruyor mu?

Eğer klasör yoksa C kök dizinine patches diye klasör oluştur, ve bu linkten indireceğin zip dosyasının içindeki iki adet patchı patches klasörüne kopyala, telefonu tekrar başlat tamamdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt