RomPatcher Plus 2.3

Sponsorlu Bağlantılar

gtals

gtals

Üye
    Konu Sahibi
RomPatcher Plus 2.3
Forumda aradım gerçekten hiçkimse s60v5 RomPatcher koymamış kendi sitesini de zor buldum ordan indirdim unsigned dır :bilmm

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: akif1001, CoDeYs, Zafer Arslan ve 18 diğerleri

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
teşekkürler.

van_helsing7677

van_helsing7677

Üye
teşekkürlerr

SHaX

Üye
Paylaşm için teşekkürler fakat rompatcherı nasıl yükleyebiliriz. normal şekilde sertifikalandırdım fakat yükleyemedim. ne tür bi yol izleyebilirim yardımcı olabilirmisiniz.

gtals

gtals

Üye
    Konu Sahibi
Paylaşm için teşekkürler fakat rompatcherı nasıl yükleyebiliriz. normal şekilde sertifikalandırdım fakat yükleyemedim. ne tür bi yol izleyebilirim yardımcı olabilirmisiniz.

sertifika yı yanlış yaptın galiba ben sertifikalandırdığımda yüklendi sorunsuz :oke:

olcay.bozdemir

Üye
bu sürümün extra bir özelliği var mı acaba?

e1ektronick

e1ektronick

Üye
tesekkurler gtals bu gecenlerde bana lazim olmustu ve s60v5 destek bolumunde bunula ilgili bi istekte bulunmustum ama kimse yol gostermemisti cok sagol hemen aliyorum bu dosyayi.

gtals

gtals

Üye
    Konu Sahibi
hiçkimse vermemişki forumda bana da lazım oldu ne yapacağımı şaşırdım kendi sitesini nasıl bulduğumu düşünmek bile istemiyorum :) kendi sitesi symbian-toys.com du galiba

--------------- Ekleme ---------------

bu sürümün extra bir özelliği var mı acaba?

hayır arkadaşım sadece rom patcher var içinde o kadar v50 hack patchlerini istersen verebilirim :oke:

v50 hack patchleri aktif edince sertifika saçmalığından kurtuluyorsunuz v51 de denemedim ! :hoba:

olcay.bozdemir

Üye
hiçkimse vermemişki forumda bana da lazım oldu ne yapacağımı şaşırdım kendi sitesini nasıl bulduğumu düşünmek bile istemiyorum :) kendi sitesi symbian-toys.com du galiba

hayır arkadaşım sadece rom patcher var içinde o kadar v50 hack patchlerini istersen verebilirim :oke:

--------------- Ekleme --------------- sağol.

v50 hack patchleri aktif edince sertifika saçmalığından kurtuluyorsunuz v51 de denemedim ! :hoba:

yok sağolasın patchlerin hepsi bende mevcut.

Ferzan

Ferzan

Üye
:tşk:

mayadrom

Üye
5800 v51 de işe yarıyor mu acaba ??

e1ektronick

e1ektronick

Üye
yarar kardesim, ROMPAtcher+ uygulamasi her hackli telefonda ise yarar. bazi arkadaslar telefonun calismasini saglayan yazilimlari hackliyolar (uygulama yuklemesinde kullanicilara sikinti olan sertifika ve bazi bi kac gereksiz islemden dolayi hackleniyor) fakat bazen bu uygulamayi sisteme eklemiyolar. burda senin dikkat etmen gereken haclenen sistemin hangi versiyon uzerine kurulu oldugu cunku bazi yamalar versiyondan versiyona farklilik gosterebiliyorlar. mesela son zamanlarda 2 hackli sistem kullanmistim; birisi f@tih isimli uyenin sadece hackli (modifiye yoktu) ve auto formatlanabilir yazilimiydi bunda seceneklerde cikan "acik olan uygulamalari goster" secenegini ROMpatcher+ uygulamasina ekledigim yama ile yok edebiliyordum ama MegalamoniaX isimli uyenin 5800'in v51 ile c6 nin yazilimini karistirarak hazirladigi yazilimda hem ROMPatcher yazilimi yoktu ve ustune seceneklerde "acik olan uygulamari goster" secenegini ROMPatcher uygulamasini yukleyip yamayi aktif ettigim halde islemedigini gordum.

Yuo Know ?

gtals

gtals

Üye
    Konu Sahibi
evt bende megalomaniax arkadaşımın firmware ını kullanıyorum ama kötüköylü arkadaşımın tsunami release ine geçtim c6 fw de sertifika sorunu veriyor bilginize

raga_oktay1980

Üye
arkadaşım elıne saglık signed olsa iyi olur hack yapmak çok zor

jimmy91

Üye
Ben 5800 v51 kullanıyorum ne yaptıysam şu rompatcherı yükleyemedim şu tema efektlerini yüklemek istiyorum. Onun içinde bu proğram gerekli helloox yüklediğim zaman tlfn donuyo rompatcherda da uygulama erişimine izin verilemiyor hatası alıyorum bundada farklı değil bu konu hakkında yardımcı olursanız minnettar olurum arkadaşlar.(BU DURUMU YAŞAYIP DÜZEELTENLER DAHA İYİ YARDIMCI OLABİLİR.) TEŞEKKÜRLER...

maktama

maktama

Üye
Ben 5800 v51 kullanıyorum ne yaptıysam şu rompatcherı yükleyemedim şu tema efektlerini yüklemek istiyorum. Onun içinde bu proğram gerekli helloox yüklediğim zaman tlfn donuyo rompatcherda da uygulama erişimine izin verilemiyor hatası alıyorum bundada farklı değil bu konu hakkında yardımcı olursanız minnettar olurum arkadaşlar.(BU DURUMU YAŞAYIP DÜZEELTENLER DAHA İYİ YARDIMCI OLABİLİR.) TEŞEKKÜRLER...
telefonunuz hackli olmalı, hacksiz se yükleyemezsiniz...

PlaJGezgini

PlaJGezgini

Üye
deneyelim bakalım

Takipçi Satın Al

Üst Alt