Uygulama Rom'dan Sonra Açılış Ekranında Takılma

Sponsorlu Bağlantılar

claudefive5

claudefive5

Üye
    Konu Sahibi
Rom'dan Sonra Açılış Ekranında Takılma
takılma hakkında konular buldum fakat tam anlayamadım, sizlere danışmak istiyorum.
şu rom'u yükledim: xda'dan [AROMA][GB 2.3.6 & Stock Kernel] Ace-i-Sure v.12.0.0 | FAST, STABLE, CUSTOMIZATION !
denilenleri yaptım:

• Always back to Stock firmware via odin before installing any Custom ROM. This will avoid freezing at boot logo.
  • You have to download the ROM zip file and ClockWorkRec5830i.zip.
  • Copy it to your phone's SD Card.
  • Turn off your phone
  • Go to recovery mode (Stock Recovery 3e) (Home screen button + Power button + Volume up key)
  • Select install update from sd and select the ClockWorkRec5830i.zip Confirm the action
  • Now you are successfully installed ClockWork Recovery
  • We appreciate to BACKUP your Current ROM before moving to next step
  • Select wipe data / reset and Confirm the action
  • Select wipe cache partition and Confirm the action
  • Select install zip from sd and select the rom zip file & Confirm the action
  • Now you will enter the beautiful world of AROMA (AROMA means GOOD SMELL!!!)
  • Follow the instructions in AROMA Installer.
kurulum sonunda reboot attı telefon açılış ekranında (Samsung GALAXY ACE GT-S5830i) takıldı kaldı. daha önceki rom yüklememde de aynı sorunla karşılaştım. nasıl yapmalıyım, neyi yanlış yapıyorum?

alier411

Üye
wipe yap kardes duzelir wipe cache factory wipe partition wipe dalvik cacge yap

claudefive5

claudefive5

Üye
    Konu Sahibi
wipe yap kardes duzelir wipe cache factory wipe partition wipe dalvik cacge yap
deniyorum şuan sonucu yazarım. teşekkürler ilgin için.
EDIT: wipe cache factory wipe partition zaten siliyordum, wipe dalvik'i silmemiştim onuda yapınca romu yükledik. teşekkürler! :oke:

gorneo

Üye
Benim de bir tane 5830i var. Fakat telefon normal çalışıyorken break oldu. İlk zamanlar tel yükleme moduna geçebiliyordu. Fakat şuan ne yaparsam yapayım tel yükmele moduna geçmiyor. Samsung GT-S5830i yazısı çıktıktan sonra ortası kararmış kenarları silik bir ekran takılı kalıyor. Ne yapmalayım acil yardımlarınızı bekliyorum.

MertcanK508

MertcanK508

Üye
kardeş geliyorum sana yarın yardım edicem akşam oldu :D k.b
Benim de bir tane 5830i var. Fakat telefon normal çalışıyorken break oldu. İlk zamanlar tel yükleme moduna geçebiliyordu. Fakat şuan ne yaparsam yapayım tel yükmele moduna geçmiyor. Samsung GT-S5830i yazısı çıktıktan sonra ortası kararmış kenarları silik bir ekran takılı kalıyor. Ne yapmalayım acil yardımlarınızı bekliyorum.
KARDEŞ TAM OLARAK NASIL OLDU ANLATIRMISIN ? - SANA YARDIMCI OLAYIM

gknbb123

Üye
discovery telefonuma 442 lollipop edition attım ama açılış yazısında duruyor kalıyor telefon nasıl düzeltebilirim bunu wipelarıda yaptım düzelmedi

kutaycr

Üye
stock romu başarılı bir şekilde yükledim fakat yine de açılış ekranında sürekli kendini yeniliyor yardım telefon sarj oluyor bu arada acaba sorun romun kendisiyle ilgili midir ?

Üst Alt