Uygulama Romdan kaynaklı şebeke??

mcnpl4

Üye
cwm ile kursan ise yarar mi

Adını unuttum imei durup şebeke gidince spx mi sfx mi öyle bişe yapılıyordu .
Cep kutusunda olması lazım

Şuan internet zor giriyor o siteye girmez googleye cepkutusu imei yaz gelir

Şunu dene istersen daha kötü olursa sorumluluk kabul etmiyorum ona göre
Forum duzeni icin mesaj silinmistir.

Son düzenleme:
    Konu Sahibi
Kardeşim iyi güzel hoş da bunlar imei değiştirme benim imeim canavar gibi duruyor ben sorunumumu anlatamadım acaba

Anladımda yazdım işte

Bak her telefonda aynı modem ve kernel yükleyince düzeliyor.
Bendede öyle oluyur. Modem ve kernel yükleyince düzeliyor bi araştırıp dene
S3 mini modem yaz
sonra kernel yaz cwmden flashla

Konu Sahibi
tamamdır kardeşim peki diyelim ki modem kernel kurdum daha sonra rom atınca falan atock roma dönünce gene her seferinde aynı şekilde modem ve kernel kumam gwekecek mi?
ikinci olarak orjinal stock rom kurarken yada cm kurarken zaten kernel ve modem kurmuyor mu ki?
üçüncü olarak ta orjinal kernel ve modem bulmam lazım değil mi?

Öyle değil senin kurduğun rom alman romu içinde alman modemi var ondan şebeke gelmiyor misal...
sen stockta hangi modem varsa onu alıp kurduğun romun üstüne yükleyeceksin böylece şebeke geri gelicek mantık bu yaniSenin telefonun telefon hakkında yazar xxmg4 gibi orada ne yazıyorYada stock romun içini PC de aç
içinden modem.bin dosyasını çıkar
telefona custom rom yüklüyken odinden modem.bin i flashla

Konu Sahibi
kardeşim benim telefonda şu an orjinal 4.1.2 Türkiye stock rom kurulu csc si tur şebeke vs. suan var ama mesela cm11 kurunca yada başka rom anabant sürümü xxx yazıyor ve şebeke vs. gelmiyor çoğu romda aynı sıkıntı önceden böyle birşey asla yapmıyordu şimdi yapıyor neden yapıyor bunu ben telefonu o eski günlerine geri getirip rom vs atınca eskisi gibi olsun istiyorum stock romu nasıl açabiliriz

Dediklerimi doğru yaparsan sorun çıkacağını zannetmiyorum.
Yinede sorumluluk kabul etmiyorum.
Custom romu yüklendikten sonra ilk kerneli sonra modemi cwmden install.zip ten flahla!
Kernel

Modem
Uyguladiktan sonra haber verin

Konu Sahibi
Akşam uygulayacağım sizce stock romdan sonra normal rom falan atıva tekrar bunları yüklemene gerek kalacak mı telefonum eski haline dönecek mi çok uğraştırdım sizi ama üniversite kayıtlarımlada uğraşıyorum da

Her custom rom yüklediğinizde modem ve kernel hangi ülkeninse artık ona göre değişir. Bu yüzden modemi ve kerneli sizin atmanız gerekiyor.
Stock kurarduktan sonra ise tekrar atmanıza gerek yok zaten içindekiler türkiyenin modemi ve kerneli tekrarına gerek yok

Konu Sahibi
Kardeşim ama ben önceden telefonu ilk aldığım zamanlarda cm rom atınca böyle bir sıkıntı olmuyordu neden zamanla böyle olmaya başladı

imei değiştirmişsin ondan olabilir mi?
Dene istersen olursa ne ala
Olmazsada yapabileceğim başka bir yardım kalmadı.

Konu Sahibi
Yok imeim en başından beri değişikti çok teşekkür ederim kardeşim ben sana tabi deneyip buraya bildireceğim
Denedim kernel dosyasını cmw görmedi bende odinden attım tel açılmadı sadece cm nin açılış ekranında kaldı modemi cmw den flash attım gene olmadı tekrar cm kurdum anabant sürümü xxx ti dedim sadece cmw den modem atım attım olmadı malesef yarında stock rom kuracağım sıfırdan öyle kullanacağım artık telefonu yapacak birşey yok çok teşekkür ederim kütşat kardeşim
Stock rom için sadece odinden stock rom atayım değil mi var mıdır tamamen sıfırlayıp stock rom atma benim bilmedğim birşey var mı acaba ben stock rom için direk odinden atıyorumda
YANİ TAMAMEN SIFIRLAYIP SIFIRDAN STOCK KURMAK
BİLYORUM FAZLA ŞEY İSTEDİM AMA BİLGİ PAYLAŞTIKÇA ÇOĞALIR

rica ederim Evet,Odinden Atıcaksın
Keşke olsaydı
Kernel dosyasının Uzantısı neydi rar zip ne yazıyordu belki zipin içinde bir zip daha falan vardır ondan sordum

Konu Sahibi
rica ederim Evet,Odinden Atıcaksın
Keşke olsaydı
Kernel dosyasının Uzantısı neydi rar zip ne yazıyordu belki zipin içinde bir zip daha falan vardır ondan sordum
Yok bakmıştım içine malesef olmadı ama çok teşekkür ederim yardımların için