roman yazacam

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TheeBeLaa

TheeBeLaa

Üye
    Konu Sahibi
roman yazacam
roman yazasım geldi fantastik,polisiye yazacam ilk önce karakterleri belirlyicem özelliklerini ona göre bi olay bulcam ama olaya karar veremedim yardım edin böyle büyümüyü olmasın yugioh gibide olmasın nasıl bişy yazsamki(elimde yazacam klavyeyle yazamıyom)

bboyQ7

bboyQ7

Üye
Robinson Crusoe tarzı bişey yaz harika olur :oke:

TheeBeLaa

TheeBeLaa

Üye
    Konu Sahibi
şu adaya düşen herif demi çok sevdiydim filmini ama hayatımda ne yalan diyim 1 roman okudum 1günde bitirdim adı hayatın ışıkları yanında müthişti ama kurgusu zayıftı ışık olmak ben gerçeği yansıtacağım yani böyle mısırda geçe nbir dizi oaly var yani şöylebir mısır tanrısının heykelin ayakalrını kazıp buldugu yaradılışın bilmem nesi adnıda bir esri bulup mısır tanrısı olmasının hikayesinden şimdiki günümüze uyarlaması aklmıda çok süper bir fikir var ama bu böyle roman gibi olmayacakta anime manga tarzı çok sürükleyici hocamada göstereceğim bittiğinde beğenirse bi yazara yollarım heralde

bboyQ7

bboyQ7

Üye
Sen karar vermişsin.Başarılar :oke:

TheeBeLaa

TheeBeLaa

Üye
    Konu Sahibi
simdi senaryo soyle: bi kiz tecavuze ugruyo .Kiza tecavuz eden oglan da kafasina saksi dusmesi sonucu hafizasini kaybediyo ikisi de hikikomori oluyo .Internette birbirlerini buluyolar, asik oluyolar ve bulustuklari sirada kiz asik oldugu kisinin ona tecavuz eden kisi oldugunu gorunce bi sok gecirip bulusma yerinden kosa kosa ayrilirken kiza araba carpiyor. Kiz hastaneye kaldiriyor ve kizda bobrek yeymezligi cikinca ve bunu duyan esas oglan bobreklerinden birini kiza veriyor ne tesaduf ki doku uyumu da tam bu arada sonra da kiz tekrar oglana asik oluyor bu arada oglan zaten kiza asiktir . Zaten hafiza kaybindan dolayi esas oglanimiz eskiden kiza ne yapmis oldugunu bilmez. kiz oglana olani biteni anlatir. Oglan gururuna yediremez ve intihar eder. Kiz da uzuntuden hastalanir ve o da OLUR.
lan im yazdıysa harbi çok güzelç yazmış ha

----------Eklendi @ 02:24:37 ---------- Yazıldı @ 02:22:13 ----------

aam bundan roman olmaz bildiğimiz türk filmi olur canan gibi tecavüz sahnesini biraz uzun yaaprsın çok dgüzel diziolur bi senariste yolluyorum kendi senaryoyu yazsın payımıda yollasın

bboyQ7

bboyQ7

Üye
Hacı tecevuz edıyo asık oluyo felan noluyo anlamadımki :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt