Rom yükleyemiyorum ! (Installation Aborted)

Konu Sahibi
Rom yükleyemiyorum ! (Installation Aborted)
Evet arkadaşlar indirdiğim hiçbir romu sd carttan yada telefonun kendi hafızasından yükleyemiyorum.

Wipeleri sorunsuz yapıyor ama install zip from sd cart diyip rom'u seçince

Installation aborted hatası alıyorum.

Çözümü bilen var mı?

Not:Tek bir rom denemedim 3-4 tane rom denedim.Sorun romlarda değil yani.

Kerneli flashladın dimi.

Botloader acıkmı?

Eger bunlar düzgünse bu recovery modda wipe chacce diye birşey var o ikisinide yap resetle.

Konu Sahibi
O kadar fazla bilgim yok. Cm 10 beta 2 flasladım ve baska bi rom flashlayamıyorum. Botloader ne oluyor? Wipeleri her rom yüklememde yapıyorum zaten.

Konu Sahibi
Galaxy ace gt-5830

Kerneli flashladın dimi.

Botloader acıkmı?

Eger bunlar düzgünse bu recovery modda wipe chacce diye birşey var o ikisinide yap resetle.
Samsungda bootloader açma yok.

Telefonunuza odin ile orjinal rom attıktan sonra tekrar cwm yükleyin ve deneyin.Ayrıca indirdiğiniz dosyanın hasarlı olmadığından ve telefonunuzla uyumlu olduğundan emin olur.

Konu Sahibi
Odin ile yukleme yapmayi denedim. Ama orda da setup connection veya ona benzet bir hata veriyor hic bir islem yapmiyor. Bu yuzden de orjinale yakin romlar ariyorum buluyorum ama yukleme yapamiyorum.

ertu55

Üye
bende de aynı hata var çözebildinmi acaba dostum bu bu cyanogen mod9 u yükledim orjinale dönemiyorum geri

Konu Sahibi
Yok kardeşim o kadar ugrastım ama yapamayınca telefoncuya verdim. 3 günlük bi süre istedi.

Kardeş bendede aynı sorun vardı ama çözümü hakikaten çok kolay bende recovery mod 5 yüklüydü güncelledim ve 6 yükledim odin ile artık rom yükleniyor power tuşu çıkıyor tuş kilidi tuşu giriyor bu kadarfarklar yani CMW 6 yı yükle sorun gider