rom yüklerken hata

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ekesh

Üye
    Konu Sahibi
rom yüklerken hata
selamlar rom yüklerken sanırım telefonu half-brick hale getirdim:( telefonum samsung gt i9003 ve açılışta sadece samsung yazısı geliyor devamı yok. romu tekrar yükledim ama yine de düzelmedi yardımlarınızı bekliyorum

Türe

Türe

Üye
download moda almayı dener misin tekrar

ekesh

Üye
    Konu Sahibi
evet download moda alıyorum ama yine tekrar yükledikten sonra romu aynı sorunla tekrar karşı karşıyayım

Türe

Türe

Üye
dostum farklı bir rom yüklemeye çalış . ya da teamviewer 7 yi yükle ben sana onun üzerinden yardımcı olayım ne dersin ?

ekesh

Üye
    Konu Sahibi
teamwiever yüklü yardımcı olursanız cok sevinirim

Türe

Türe

Üye
pm atıyorum

----------Eklendi @ 23:43:00 ---------- Yazıldı @ 23:38:18 ----------

hocam gelen kutunuzu silebilir misiniz mesajımı gönderemiyourm

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Tavsiyem xxkpe sürümünü indirin, Odin i açın ve sadece .pit dosyasını seçin ve flashlayın. Ekran kararacaktır. Pili çıkarın ve tekrar download moda alın.

Sonra da bootloader,pda,phone ve csc dosyalarını seçip flashlayın .pit dosyasını bu sefer seçmeyin.

Telefonunuz bunları yaptıktan sonra açılacaktır.

mancukya

Üye
Download mode alamiyor anladigim kadariyla (3 tusa basmayi akil ediyordur saniyorum hic bilmeden bu islere kalkismadi) Jig olmazsada bu durumda o aleti Download modda zor acar.
Ses kapama, orta menu tusu, acma kapama tusu tel kapaliyken 3 tusa ayni anda basili tut Donwload mod almiyorsa Jig alicaksin gecmis olsun.

Türe

Türe

Üye
ben hallettim hocam sorununu çözdüm :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt