ROM YÜKLEMEYİ DÜŞÜNÜYORUM AMA TELEFONUM ANDROID 2.3 GINGER ( lgp970 )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xcolakx

Üye
    Konu Sahibi
ROM YÜKLEMEYİ DÜŞÜNÜYORUM AMA TELEFONUM ANDROID 2.3 GINGER ( lgp970 )
Arkadaslar telefonum lgp970 ve rom yuklemek istiyorum ama android 2,3 surumune guncelledim sanirim root islemi yapilamadigi icin 2.2 froyodan rom yuklemem gerekecek daha once hic rom yuklemedim ve root isleminide bilmiyorum yardim edebilecek varmi

----------Eklendi @ 21:18:32 ---------- Yazıldı @ 21:16:42 ----------

Acikcasi telefon 2.3 surumunde acayip agirlasti bos Ram 150-180 arasi ve lanet olasi turkcell uygulamarı...

technoshark

technoshark

Üye
Arkadaslar telefonum lgp970 ve rom yuklemek istiyorum ama android 2,3 surumune guncelledim sanirim root islemi yapilamadigi icin 2.2 froyodan rom yuklemem gerekecek daha once hic rom yuklemedim ve root isleminide bilmiyorum yardim edebilecek varmi

----------Eklendi @ 21:18:32 ---------- Yazıldı @ 21:16:42 ----------

Acikcasi telefon 2.3 surumunde acayip agirlasti bos Ram 150-180 arasi ve lanet olasi turkcell uygulamarı...

Dostum,

Burada anlatımı mevcut, forumumuzdada vardı aslında arasaydın bulabilirdin ;)

xcolakx

Üye
    Konu Sahibi
tmm da dostum telefonum android 2.3 gingerbread ONU NASIL ROOT YAPICAM ???

technoshark

technoshark

Üye
tmm da dostum telefonum android 2.3 gingerbread ONU NASIL ROOT YAPICAM ???

Dostum root lamıyacaksın, root henüz bildiğim kadarıyla çıkmadı malesef... bu yüzden rootsuz bir işlem yapıcaksın ;)

xcolakx

Üye
    Konu Sahibi
navti

navti

Üye
rootsuzda rom atılıyor galaxy aceye atttım

technoshark

technoshark

Üye
Tabiki getirebilirsiniz, sadece Farklı rom atamazsınız.. Size vermiş olduğum linkte zaten anlatımı mevcut. ;)

xcolakx

Üye
    Konu Sahibi
Tmm nasıl yapacağız ? 2.2 ye dönmek için Lg mobile software mi kullancaz

denizci35

denizci35

Üye
Lg smart flash tool programini yonergeleri takip ederek yukle. 2.2 10aya geciyorsun ondan sonra kdz.programiyla 10c ye gecebilirsin

----------Eklendi @ 23:20:45 ---------- Yazıldı @ 23:18:27 ----------

Ayni zamanda blackjack uygulaasi ile telefonunu bilgsayara bagla ve blackjacke tikla ve telefonun otomatik rootlanir teefonun kapanir acilir root hakki gelmisolur

xcolakx

Üye
    Konu Sahibi
Dostum,

Burada anlatımı mevcut, forumumuzdada vardı aslında arasaydın bulabilirdin ;)

technoshark dedigin linkteki romu yükledim her sey tamam telefon kendini yeniden baslattı Lg logosu geldi daha sonra siyah ekran ve orda kaldı bende telefonu aldıgım yere götürücek Tim yani

denizci35

denizci35

Üye
artık götürmene gerek klmadı lg smart flash tool ile lg logosundan kurtulabilrisin zaten yönergeleri takip ederek yaptığınızda telefon 2.2 10a oluyor sonra istediğin romu yükleyebilirsin

xcolakx

Üye
    Konu Sahibi
artık götürmene gerek klmadı lg smart flash tool ile lg logosundan kurtulabilrisin zaten yönergeleri takip ederek yaptığınızda telefon 2.2 10a oluyor sonra istediğin romu yükleyebilirsin

Dostum anlamadın galiba Lg logosu geliyor telefon acılmıyor siyah ekran cıkıyor bekliyor bende servise yolladım turkcelle

enver_techno

enver_techno

Üye
Keşke yollamasaydın. Lg Support Tool'daki Acil kurtarma Modu'nu kullanarak ilk sürümüne döndürürdün ve garantiden çıkma gibi bir sıkıntın da olmazdı. Şimdi yüksek bir ihtimal, sen rom yüklemişsin garanti dışı diye arayabilirler..

xcolakx

Üye
    Konu Sahibi
Keşke yollamasaydın. Lg Support Tool'daki Acil kurtarma Modu'nu kullanarak ilk sürümüne döndürürdün ve garantiden çıkma gibi bir sıkıntın da olmazdı. Şimdi yüksek bir ihtimal, sen rom yüklemişsin garanti dışı diye arayabilirler..

Sikibti yok kardes yine yapip yolladilar bende andrpid 4 yaptim zaten :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...