Rom yuklemek icin root gerekirmi ?

Sponsorlu Bağlantılar

LattAsdfasdf

Üye
    Konu Sahibi
Rom yuklemek icin root gerekirmi ?
Arkadaslar konu basligindaki gibi bi sorum olacak. Rom yuklemek icin root gerekirmi. Telefonum Galaxy Ace Plus ?

Ali58_58

Ali58_58

Üye
hayır roota gerek yok

LattAsdfasdf

Üye
    Konu Sahibi
Peki istedigim her romu atabilirmiyim. Ve rom atmam garantiyi bozarmi ?

Ali58_58

Ali58_58

Üye
eğer kullandığın firmanın verdiği bir romsa telfonunun için yapılmışsa tabi kullanabilirsin be garantiden çıkmaz ama custom yani başkası veya başkaları tarafından geliştirilmiş kullanırsan garantidışı kalırsın ama unutma her rom derken telefonun için uyumlu olması lazım ace plus kullanıyosun sanırım ace plus için olmalı

LattAsdfasdf

Üye
    Konu Sahibi
eğer kullandığın firmanın verdiği bir romsa telfonunun için yapılmışsa tabi kullanabilirsin be garantiden çıkmaz ama custom yani başkası veya başkaları tarafından geliştirilmiş kullanırsan garantidışı kalırsın ama unutma her rom derken telefonun için uyumlu olması lazım ace plus kullanıyosun sanırım ace plus için olmalı

Diyelmki custom rom yukledim. Begenmedim eski orjinal romuma donmek istiyorum. Onu yuklersem garanti tekrar devreye girermi ?

ibrahimoh

Üye

LattAsdfasdf

Üye
    Konu Sahibi
Tesekkurler

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
ne yani custom rom yuklemek ucun root ve boatlader klidi kaldirma gerekmiyormu????
samsung kullanmadim ama benim kullandigim xperia teller sadece stok (orjinal)romlar root olmadan yuklenir... :hmmm
custom ve cm rom( yani
başkası veya başkaları tarafından geliştirilmiş rom yuklemek )ucun root şart!!!!!
samsung da root a gerek yoksa iyimiş!!! :D

TheMadness

TheMadness

Üye
Root değil de cwm gerekli olabilir zip romlar için.

-Emre

-Emre

Üye
ne yani custom rom yuklemek ucun root ve boatlader klidi kaldirma gerekmiyormu????
samsung kullanmadim ama benim kullandigim xperia teller sadece stok (orjinal)romlar root olmadan yuklenir... :hmmm
custom ve cm rom( yani
başkası veya başkaları tarafından geliştirilmiş rom yuklemek )ucun root şart!!!!!
samsung da root a gerek yoksa iyimiş!!! :D

samsung cihazlarda bootloader kilidi yoktur.
cwmyi terminal emulatorden yüklemek için root gerekir fakat odin için gerekmez. yoksa roota ihtiyaç yoktur

LattAsdfasdf

Üye
    Konu Sahibi
Root değil de cwm gerekli olabilir zip romlar için.

Rom attim. Otomatik root yetkisi sagladi :)
Romun sagladigi bi uygulama sayesindede tek dokunusla root yetkisini kaldirabiliyorum. Yani unroot yapms oluyorum. Cok iyi oldu bu :)

• Beğen
Tepkiler: TheMadness

Üst Alt