Rom yükleme sonrası şarj %100 de kaldı

Çok haklısın en iyisi stok romlar

Konu Sahibi
Stock Rom yükleyerek sorunu çözdüğümü sanıyordum ancak bugün sim kart değiştirmek için bataryayı çıkarmam gerekti. Bataryayı tekrar taktığımda ise şarj yine %100 de kaldı. Bu da sorunun düşündüğümden büyük olduğunu gösteriyor.

Şimdi düzeltmek için tekrar Stock Rom yüklemem gerek, ama tekrar bataryayı çıkarmam gerekirse yine %100 de kalacak. Her batarya çıkarmamdan sonra rom yükleyemeyeceğime göre, başka bir yolu olmalı.

Yardım edebilecek olan var mı?

Konu Sahibi
Stock Rom yükleyerek sorunu çözdüğümü sanıyordum ancak bugün sim kart değiştirmek için bataryayı çıkarmam gerekti. Bataryayı tekrar taktığımda ise şarj yine %100 de kaldı. Bu da sorunun düşündüğümden büyük olduğunu gösteriyor.

Şimdi düzeltmek için tekrar Stock Rom yüklemem gerek, ama tekrar bataryayı çıkarmam gerekirse yine %100 de kalacak. Her batarya çıkarmamdan sonra rom yükleyemeyeceğime göre, başka bir yolu olmalı.

Yardım edebilecek olan var mı?Stock Rom yükleyerek sorunu çözdüğümü sanıyordum ancak bugün sim kart değiştirmek için bataryayı çıkarmam gerekti. Bataryayı tekrar taktığımda ise şarj yine %100 de kaldı. Bu da sorunun düşündüğümden büyük olduğunu gösteriyor.

Yardım edebilecek olan var mı?

Farklı Kernel yükle
Bu durum Kernel ile alakali

hizan

Üye
arkadaşım orjinal room yada farklı kernel yükle.

yüklemiş olduğun kernel düzgün çalışmıyor. hatalı.

ne güzel işte hiç bitmez yeniden rom yükle düzelir büyük ihtimal

Invoke

Üye
Stock rom yüklemiştim zaten, bu durumda stock kernel yüklenmiş olmaz mı zaten? Stock kernel de neden hatalı olsun ki?

Stock kernel yüklenmiş olur, neden hatalı olsun bilmiyorum ama farklı bir kernelle denemekten zarar çıkmaz, tabi stock romlarla uyumlu olan farklı bir kernelle denemen lazım.