Uygulama Rom veya Cynogenmode kurulumu yardım ?

Sponsorlu Bağlantılar

ParduSS

ParduSS

Üye
    Konu Sahibi
Rom veya Cynogenmode kurulumu yardım ?
Bütün arkadaşlarım android 4 kullanıyor telefonlerı benden kötü olduğu halde. Arkadaşlar bende 2.3.5 den odin ile 2.3.6 yapmıştım.
Yani biraz tecrübem var ama bu konuda bişey yapamadım. Bana rom veya Cynogenmode bulup nasıl kuracağımı anlatırmısınız. Lütfennnnnnnnnnnn!

infproductions

Üye
Forumda Rom lar ile ilgili kapsamlı açıklamalar var. biraz araştırma yaparsan daha iyi olur. daha iyi anlarsın yani. sonuçta araştırıp buldugun farklı kaynaktaki bilgileri toparlayıp yorumlamak önemli ;)

-Emre

-Emre

Üye
Telefonun ne (mobilim) eğer wondersa uçururuz onu :) :oke:

aytekinblack

aytekinblack

Üye
Benim vonder kardes ucurak mi :)

MBrkA

MBrkA

Üye
Öncelikle şunu söyleyeyim büyük ihtimalle gerçekten 4 kullanmıyorlardır. Örneğin benim telefonum Galaxy Ace. Final S'periance romu kullanıyorum. Telefon normalde 2.3.6(zaten en fazla bunu kaldırıyor) ama ayarlarda telefon 4.2.1 olarak gözüküyor. Zaten böyle düzeltmeler sürekli yapılan şeyler. O yüzden fazla dert etme ama illa benimki de 4 olsun diyorsan xda'dan bir rom indirip kurabilirsin.

aytekinblack

aytekinblack

Üye
Ucurak =) musait olduğum bi zamanda gerekli işlemleri anlatayım ama hatırlat pm falan at :oke:
kardes ben cm 9 attım kasmalar ortadan biraz kalktı ama senin tecrübelerinden de yardım almak isterim farklı baska yapıla bilecek neler var yardım edersen sevinirim :D

-Emre

-Emre

Üye
kardes ben cm 9 attım kasmalar ortadan biraz kalktı ama senin tecrübelerinden de yardım almak isterim farklı baska yapıla bilecek neler var yardım edersen sevinirim :D

Benim romu kurabilirsin =) imzamda linki var =)

aytekinblack

aytekinblack

Üye
tamam kank onu da deniycem tesekkur ederim

Takipçi Satın Al

Üst Alt