Saolun arkadaşlar benim için bi whatshapp mesajları önemliydi onuda manuel yedeklemeyi buldum romun üstüme kurdum biraz kastı gibi neyse ardından sıfırlayıp en son romu kurdum kamerada video çekme sorunu hala var arada ana menüde kısayollar iconlar gözükmüyor klasör içeriği güç tasarrufunda gözükmüyor birde armv7 değilde armv6 olarak gösterilmiş filan diyorlar bilgisayardan uygulamayla armv7 apk yı armv6 yapabiliyormuşuz ayretten google playden yüklene biliyor ama apk olarak dışardan kurulmuyor örneğin mortal kombat x ama onun dışında gayet hızlandı telefon dün 9mm (gameloftun maç Payne tipi oyunu) 2.1 GB grafikler iyi hiç kasmıyo basif oyunlar jelly jump örmeğin eski halinde oynanmazdı şuan kasmıyo yani en basitinden düşük grafikli oyunlarda bile sanal tuşa dokundun mu bile algılama hızı eski haline göre belli oluyor radyo yok kamerada video sorunu var cami diyolar ama kayda başlayınca ağırlaşıyo yani tatmin etmiyo @byAndroid maalesef bildiğim başka lollipop ROM yok KitKat var bence onada değmez bunda sistem sadece ortalama 300 MB kullanıyordu ve kullanımdayken oyunu arkaya alıp çalışanlara baktığında ortalama 280-349 MB boş alan oluyo ve tabi çok fark ediyor umarım açıklayıcı olmuştur yorumlarınızı fikirlerinizi bekliyorum