KARANTI Üye tamamda html kodları olmamış.div kodu kullanman lazım align için[div align="center"]yazı[/div] .emeğine sağlık bu arada
tamamda html kodları olmamış.div kodu kullanman lazım align için[div align="center"]yazı[/div] .emeğine sağlık bu arada
mntsfth Kapalı Hesap Kurtuluş40' Alıntı: eskisine donmen yeniden yazilim yuklemekten geciyor. Genişletmek için tıkla ... Selamun aleykum kurtuluş abi. Bununla stock rom yüklemek mümkün mü ?
Kurtuluş40' Alıntı: eskisine donmen yeniden yazilim yuklemekten geciyor. Genişletmek için tıkla ... Selamun aleykum kurtuluş abi. Bununla stock rom yüklemek mümkün mü ?
mntsfth Kapalı Hesap aga38' Alıntı: Nereden indirecegimi bulamadim. Yardim eder misiniz? Genişletmek için tıkla ... ROM Toolbox Pro v5.5.6 turkce - MaxiCep
aga38' Alıntı: Nereden indirecegimi bulamadim. Yardim eder misiniz? Genişletmek için tıkla ... ROM Toolbox Pro v5.5.6 turkce - MaxiCep
emre.koc Üye mntsfth' Alıntı: ROM Toolbox Pro v5.5.6 turkce - MaxiCep Genişletmek için tıkla ... eyvallah hocam