devrimsel
Üye
-
Konu Sahibi
-
Sa arkadaşlar okul bu sene bize e tab 5 adli bir tablet verdi. Dolayisiyla arkadaslar yardim sayfalarinda portladiklari romlari paylasmaya basladilar. En son bir arkadas note 5 lolipop romu portladigini soyledi. Benimde portlama hakkinda biraz bilgim vardir. Telefonuma 2-3 kere android kitchen ve tasima yontemiyle rom portlamaya calistim. Acilis animasyonundan oteye gitmedi orasi ayri meseleBildigim kadariyla portlamak icin android surumleri ayni olmasi gerekiyor acaba yanlis mi dusunuyorum bilgilendirirseniz sevinirim
peki cihaz brick olmaz mı ?
TeşekkürlerTam olarak bilmemekle eğer dediğim özellikler tutuyorsa bir sorun olmaz internette bir sürü doküman var araştırabilirsin hiç isim olmadığı için bilgimde yok fazla
boot.img dosyasında gerekli değişiklikleri yapmış mıydın?Sa arkadaşlar okul bu sene bize e tab 5 adli bir tablet verdi. Dolayisiyla arkadaslar yardim sayfalarinda portladiklari romlari paylasmaya basladilar. En son bir arkadas note 5 lolipop romu portladigini soyledi. Benimde portlama hakkinda biraz bilgim vardir. Telefonuma 2-3 kere android kitchen ve tasima yontemiyle rom portlamaya calistim. Acilis animasyonundan oteye gitmedi orasi ayri meseleBildigim kadariyla portlamak icin android surumleri ayni olmasi gerekiyor acaba yanlis mi dusunuyorum bilgilendirirseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?