Rom Patcher Sistemde Yok Nasil Eklerim?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
e1ektronick

e1ektronick

Üye
    Konu Sahibi
Rom Patcher Sistemde Yok Nasil Eklerim?
merhaba arkadaslar, ben 5800 modelli Nokia telefonuma, MegaloManiaX isimli kullanicinin, (YENILENDI:19.09.2010) Nokia 5800XM & 5530XM İçin Nokia C6 v11 MegaloManiaX V1-V2 (En Stabil FW) konusunda yayinladigi Nokia 5800XM C6 MegalomaniaX V2 Batarya Düzenlemesi Yapılmış FW (4x5 Menü) (Normal İşlemci Hızı - Uzun Batarya Dayanma Süresi) cfw'sini yukledim. simdi sorum şu arkadaslar:

ben daha oncede telefonumu baska fw'lerle hackledim, bunlarda "rom patcher" uygulamasi vardi ve ben bunun sayesinde sisteme bazi noktalarda mudahele edebiliyordum. mesela kamera ile video kaydi yaptigimda yanan kirmizi isigin yanmasini engelleyebiliyordum.

ama yukardaki arkadasin fw'sini yukleyince hackli bir sistem olmasina ragmen "rom patcher" uygulamsi yok, bu "rom patcher" uygulamasini sisteme nasil ekleyebilirim???

forumda baktim ama konu ile bir kac hata alan arkadas yardim istiyor. bu uygulamayi veren bir baslik yok. Yardimci olabilirmisiniz?

receph

receph

Üye
Dostum kotukoylu arkadasın hazırladıgı ekım 2010 tsunamı fw yı kur. Tavsıye ederım

mangdaşire

mangdaşire

Üye
dostum al sana rompatcher:

AşiN@

AşiN@

Üye
Arkadaşlar Bende C6 Fw Kullanıyorum Ama Rom Patcher+ Açılmıyor Her Hangi Birini Yüklesem Bileee Lütfen Yardım Edin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt