ByBlaCk4
Üye
-
Konu Sahibi
-
Nası bu knk iyimi
İyiyse sole hemen indirice.
Aynen iyiyse söyleyin kuralım
Aynen iyiyse söyleyin kuralım
Ben kurdum cm12.1 den pek fark yoktu cm11 e dondum isterseniz kurun az bisey daha stabil sadece 12.1 den xda da oyun performansı ile ilgili iyi bi yorum vardı ama oyun test etmedimCm12 den kesin daha iyidir o tabanlıysa
hafıza değişiyo mu
denemedim ancak cm12.1 deki swap dosyasını flaslamayı denersen belki olurhafıza değişiyo mu
O sorun bi gitmedidenemedim ancak cm12.1 deki swap dosyasını flaslamayı denersen belki olur
Koni Güncellendi sadece video kaydedici sorunlu
Cwm flashla sonra rom flashlaArkdaslar acil cevap verin lutfen 1 haftadir gapps bulamadim romi indirip kuruom mini gappsida indiriom burdan flasliorm rom guzel cm den ama google playa giremiom google hesabi yok gosderio bide bazen girsem bile kimlik dogrulma gerekli dio duzeltwmedm bi turlu yardmci olirmusunz cm 12.1 de de ayni sey oluyor . liquid smottu yukledim bu seferde sunuyla bi hata olustu dior yine olmior neden oluyor bu acil lazm
Simdide bu romdan cikamiyorum ya baska sey flaslayamiorm teelfonu kircam az kaldi pc de yok ne yapablrm
kardesım hıc bırsey flaslanmıor sen cwm onasıl flaşlım hata verıordu kımse bu romu yuklemsn 3 gundur pc de yoktu smdı 4.1.2 ye gecdım carbon kullanıorm test edilmeden kmse rom atmasın bılmeyenler hıc yapamaz bu olayları anlayslı olalım lütfen . ayrıca gapps dada problem var kımlık doğrulama hatası alıor 12.1 lerde gappsı guncellynCwm flashla sonra rom flashla
Videocam illusion deneDaha bu sabah kurdum. Çok stabil ve performans açısından süper. %97,5 stabil bir video kaydetmiyor o kadar.
Bunların hiçbirini yapamazsın çünki 2.3.6 kamerası siteme gömülüdür ve malesef portlanamaz olarak bilinirler 2. O üsten bildirim olayı da aynı şekildedir rom yapıcıları ile konuşman gerekirki seni kale bile almazlar (adam sana portlarsa neden rom yapsınki dimi gider alayını açar alın der ) hareketli çekim olayına gelirsek malesed onu yapan kamera uygulaması playde yok biliyorumarkadaşlar bi bakar mısınız önemli !!!! şimdi ben 4.4.4 ace 2 cm 11 stable finali yükledim biri aradığında üsten çıkıyor oyu oynarken video izlerken dolaşırken fln 1. bunu yapan dosya adı ne ve 4.1.2 ye portlanabilirmi yani kyrillos v9 'za yapsam olurmu 2. 2.3.6 nın kamerasının apksını nasıl 4.1.2 veya 4.4.4 e portlayabilirim lütfen benm için çok önemli 2.3.6 haraketli çekim modu var o bana lazım ama 4.4.4 de yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?