fuatkrts Üye samsung tool bile kullandım..kardeş yardımcı olursan tekrar yüklerim sorun değil ama şebeke sorununu nasıl hallederim onu bilmiyorum
samsung tool bile kullandım..kardeş yardımcı olursan tekrar yüklerim sorun değil ama şebeke sorununu nasıl hallederim onu bilmiyorum
GökhanERMCLR Üye Konu Sahibi fuatkrts' Alıntı: samsung tool bile kullandım..kardeş yardımcı olursan tekrar yüklerim sorun değil ama şebeke sorununu nasıl hallederim onu bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... Özelden gerekli açıklamayı yaptım..
fuatkrts' Alıntı: samsung tool bile kullandım..kardeş yardımcı olursan tekrar yüklerim sorun değil ama şebeke sorununu nasıl hallederim onu bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... Özelden gerekli açıklamayı yaptım..
GökhanERMCLR Üye Konu Sahibi fuatkrts' Alıntı: kardeşim yardımcı olduğun için tşkler söylediğin gibi yaptım oldu.. Genişletmek için tıkla ... Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
fuatkrts' Alıntı: kardeşim yardımcı olduğun için tşkler söylediğin gibi yaptım oldu.. Genişletmek için tıkla ... Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana