The Shadow Üye dendirit' Alıntı: Bunda overclock varmı ? Genişletmek için tıkla ... Hicbir romda overclock olmaz. O kernelle alakali.
dendirit' Alıntı: Bunda overclock varmı ? Genişletmek için tıkla ... Hicbir romda overclock olmaz. O kernelle alakali.
The Shadow Üye teknolojibaronu' Alıntı: 2.3.6 da vardı overclock 1200 mhz e çıkarmıştım Genişletmek için tıkla ... Aynen Ama guzel degildi
teknolojibaronu' Alıntı: 2.3.6 da vardı overclock 1200 mhz e çıkarmıştım Genişletmek için tıkla ... Aynen Ama guzel degildi
teknolojibaronu Üye Konu Sahibi The Shadow' Alıntı: Aynen Ama guzel degildi Genişletmek için tıkla ... Aynen sanki hiç overclock yapmamış gibiydi sadece değer olarak 1.2ghz
The Shadow' Alıntı: Aynen Ama guzel degildi Genişletmek için tıkla ... Aynen sanki hiç overclock yapmamış gibiydi sadece değer olarak 1.2ghz
omer2546 Üye The Shadow' Alıntı: TeamCanjica cm11 ini indir ara bul romun icinden ya /system/app ta ya da system/priv-app ta dir. Apk yi al sonra nerede bulduysan kendi romun da da oraya kopyala Genişletmek için tıkla ... Buldum attim actim nova thor settingsi hafiza degistir dedim yeniden baslatti ama isey yaramadi degisen birsey yok
The Shadow' Alıntı: TeamCanjica cm11 ini indir ara bul romun icinden ya /system/app ta ya da system/priv-app ta dir. Apk yi al sonra nerede bulduysan kendi romun da da oraya kopyala Genişletmek için tıkla ... Buldum attim actim nova thor settingsi hafiza degistir dedim yeniden baslatti ama isey yaramadi degisen birsey yok
The Shadow Üye omer2546' Alıntı: Buldum attim actim nova thor settingsi hafiza degistir dedim yeniden baslatti ama isey yaramadi degisen birsey yok Genişletmek için tıkla ... NovaThor Settings olan bir rom kur sende
omer2546' Alıntı: Buldum attim actim nova thor settingsi hafiza degistir dedim yeniden baslatti ama isey yaramadi degisen birsey yok Genişletmek için tıkla ... NovaThor Settings olan bir rom kur sende
The Shadow Üye omer2546' Alıntı: :P Dediğin gibi yaptim nova thor setting olan C-Rom u kurdum Genişletmek için tıkla ...
omer2546' Alıntı: :P Dediğin gibi yaptim nova thor setting olan C-Rom u kurdum Genişletmek için tıkla ...
The Shadow Üye dendirit' Alıntı: C rom bence cm dende güzel Genişletmek için tıkla ... Ben sevmiyorum zevk meselesi
The Shadow Üye The Nyks' Alıntı: Linke Bir El Atsanız Genişletmek için tıkla ... Rom discontinued oldu link mi kaldı
The Nyks' Alıntı: Linke Bir El Atsanız Genişletmek için tıkla ... Rom discontinued oldu link mi kaldı
The Shadow Üye The Nyks' Alıntı: Niye Oldu :P Zaten Gerek De Kalmadı MİUİ Romu Kurdum Genişletmek için tıkla ... Herkes rom yapamaz ace 2 ye
The Nyks' Alıntı: Niye Oldu :P Zaten Gerek De Kalmadı MİUİ Romu Kurdum Genişletmek için tıkla ... Herkes rom yapamaz ace 2 ye