andezitt
Üye
VirginityV9_signed şarj konusunda sana koşulsuz önercek olduğum bi rom kardeşevet bugün bunu 2 defa yaşadım ama pil performansı öyle iyi ki silmeyi düşünmüyorum sadece üst sürüme güncellerim o kadar
indir MIUI v5 PT-ENGEvde değilim eve gelince atarım linki
eyw. kardeş sağolasınindir MIUI v5 PT-ENG
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ingilizce ve portekizce iki dil var
deneyelim üstad teşekkürlerVirginityV9_signed şarj konusunda sana koşulsuz önercek olduğum bi rom kardeşbunu kur nova launcer yükle bide tamamdır
çok teşekkürlerindir MIUI v5 PT-ENG
ingilizce ve portekizce iki dil var
teşekkürler çok sağol ama bu konu s3 mini için değil yanlışlık olmasıneyw. kardeş sağolasın
dil paketide benden türkçe mevcut içinde yükleme fırsatım olmadı yarın büyük ihtimal yüklemiş olurum o zaman size atarım hangi sürüm bilmediğim için romu yükliyecem miui sürümüne bakıcam ona göre dil paketini indirip kurucam yüklerseniz yarına kadar böyle yapın
önemli değilde herhangi bi sorumluluk almıyalım ha ona göre bilginiz yoksa yüklememenizi tavsiye ederimteşekkürler çok sağol
yalnız alduğın konu s3 mini için değil bi bakarsanönemli değilde herhangi bi sorumluluk almıyalım ha ona göre bilginiz yoksa yüklememenizi tavsiye ederimbrick falan olur telefon bide
hocam yükledim sağolun telefon kurulumunda dil Türkçe seçeneği var yarı Türkçe yarı ingilizce oldu ama sürüm 4.1.17 ye yükseldi.inşallah bu sürümde donma sorunu ortadan kalkmıştır. denedikce bilgi veririm saygılarEvde değilim eve gelince atarım linki
bu sürüm final sürüm ve stabilhocam yükledim sağolun telefon kurulumunda dil Türkçe seçeneği var yarı Türkçe yarı ingilizce oldu ama sürüm 4.1.17 ye yükseldi.inşallah bu sürümde donma sorunu ortadan kalkmıştır. denedikce bilgi veririm saygılar
hocam ben mi yanlış okudum yoksa v5 tüm romlarla uumlu değil mi bu?yalnız alduğın konu s3 mini için değil bi bakarsan
hayırlı olsun usta yarın vakitolursa bende yüklerim inşallahhocam yükledim sağolun telefon kurulumunda dil Türkçe seçeneği var yarı Türkçe yarı ingilizce oldu ama sürüm 4.1.17 ye yükseldi.inşallah bu sürümde donma sorunu ortadan kalkmıştır. denedikce bilgi veririm saygılar
Benim dün akşam yükleme fırsatim oldu hiç beğenmedim valla siz tavsiyeme uyun virginity v9 şarj konusunda acayip sağlam kurun onuGayet guzel donma falan yok
Duzeltme
Ayni sorun devam ediyor sanirim rom cok ram yiyor ve arada tikaniyor guzel ama bu sorun devam ederse kullanilamaz sanirim
yeni versiyon yüklenmiştir.yeni versiyonda donma olayı yok düzeltilmiştiren başlarda çok güzelde sonradan sapıtıyo ya
2 gündür kullanıyorum donma olayı yok düzeltilmişDonma kalktımı gerçekten ona göre deneyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?